“Hafta Sonunun Son Günü” ayakta alkışlandı

İstanbul Komedi Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı ve Kayra Şenocak'ın yazdığı iki perdelik 'Hafta Sonunun Son Günü' isimli tiyatro oyunu önceki akşam Çerkezköylü sanatseverler için sahnelendi.

Çerkezköy 9.02.2014 10:59:00 0
 “Hafta Sonunun Son Günü” ayakta alkışlandı
ÇERKEZKÖYLÜLERLE BULUŞTU
Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi'nde önceki akşam saat 20.00’da sahnelenen oyunun yönetmenliğini İrfan Kangı yaptı. Bir zamanların popüler radyo seslerinden Bay J.'nin de rol aldığı tiyatro oyununda, annesiyle yaşayan genç bir adamın evine gelen davetsiz bir misafirle başından geçen ilginç olaylar komik bir dille anlatıldı.
 
 
AYAKTA ALKIŞLANDILAR
Oyunda Bay J.’nin yanı sıra, Merve Sevi, Usta tiyatro ve dizi oyuncuları İrfan Kangı ve Aslı Omağ ile son zamanların en beğenilen gençlik dizilerinden ‘Pis Yedili’nin Dilkopat’ı Güneş Zavrak gibi ünlü isimler de rol aldı. “Haftasonunun Son Günü” adlı 2 perdelik komedi oyunu gerek konusuyla  gerekse tiyatrocuların başarılı performansıyla Çerkezköylü tiyatroseverler tarafından beğeniyle izlendi. Oyunda ülke gündemindeki sorunlara da göndermelerde bulunuldu. Oyun sonrası usta isimler tiyatroseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
 
 
HAYRANLARI İLE BOL BOL HATIRA FOTOÐRAFI ÇEKTİRDİLER
Oyunda rol alan tiyatro oyuncuları oyun sonrasında hayranları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gecede organizatör Öznur Koç tarafından sponsorlara birer plaket takdim edildi. Tiyatro oyununu CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, İl Genel Meclis Üyesi M. Zeki Gürcün, CHP’li Ensar Sivri ve yüzlerce Çerkezköylü izledi. 
 
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10