“Hainlerin, hırsızların, haramilerin tek korkusu MHP”

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, cumartesi günü saat 12.00’da partililerle birlikte seçim bürosunda yaptığı açıklamada, seçim sürecinde Milliyetçi Hareket Partisi üzerindeki karalama kampa

Çerkezköy 9.02.2014 11:16:00 0
 “Hainlerin, hırsızların, haramilerin tek korkusu MHP”
KEPAZELİKLERİ AÇIĞA ÇIKTI
Tefon “Ülkemizde yaşanan her toplumsal olayda olduğu gibi Gezi olayları sırasında da Fas’ta bulunan başbakan, sözde ulusal bir haber kanalı olan Habertürk televizyonunun yöneticisi Mehmet Fatih Saraç’a telefonla talimat vererek genel başkanımızı Devlet Bahçeli’nin yapmış olduğu açıklamalara sansür talimatı vermiştir” dedi. Hemen ardından açıklanan diğer tape kayıtlarında ise yine aynı haber kanalının yayın yönetmeni Fatih Altaylı’nın başbakanın bir zamanlar ağzından düşürmediği barış sürecine zarar vermemek adına yanlı anketlerindeki MHP oylarının BDP’ye kaydırılması talimatının yer aldığını ifade eden Tefon “Tüm bu yaşananları yıllardır dile getiren Devlet Bahçeli’nin haklılığı bir kez daha ispatlandı. 17 Aralık’tan beri yapmış oldukları kepazeliklerin hepsi açığa çıktı. Hala yüzleri kızarmadan kendilerini savunmaya çalışıyorlar. Bir savcı ile bir hakimin 60 milyar dolar zarara yol açtığını söyleyen AKP yöneticileri, bir tane İranlı adamın devletin bütün bakanlarını satın aldığı ve çoluk çocuk herkesin bu işten pay aldığının ortaya çıkmasından dolayı bu zararın oluştuğunu ifade edemiyor” diye konuştu.
 
TEK KORKULARI MHP
Hainlerin, hırsızların, yolsuzların, haramilerin tek korkusunun MHP olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Ali Tefon “Tek başına iktidar olan AKP hükümeti, seçilmiş olduklarını unutup bunu saltanata çevirmek için 11 yıldır bu milletin kanını emmiş, sadece ve sadece kendi çevrelerine faydalı olmuştur. 45 yıllık mazisi olan bir siyasi hareketi, kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi yansıması olan BDP ile eş tutmanın ve buna alet olmanın cezasını bu millet sandıkta verecektir. Ne kadar engellemeye çalışırsanız çalışın, sansür de uygulasanız şahsiyetsiz kalemleri satın da alsanız, Milliyetçi Hareketin yükselişini engelleyemeyeceksiniz. Türk milleti gerçekleri görmüştür ve anahtarı her zaman bu milletin ve devletin bekasını düşünen MHP’ye vereceğinden şüphemiz yok” dedi.
 
MHP SON UMUTTUR
MHP’nin seçim pusulasının 26. Yani son sırasında yer aldığını ifade eden Tefon “Son umuttur, son çaredir, son kaledir. Milliyetçi harekete verilecek her oy millet üzerine oynanan bu oyunu bozacaktır. Her köşe yazısının sonunda ‘ne zaman adam oluruz’ diye soran Fatih Altaylı’nın bunu yazmasının sebebinin kendisinin adam olma isteği olduğunu anlayamamamıştık. Unutulmamalıdır ki adam olmak ne parayla ne makamla ne de mevkiyle olur” dedi.
 
YAŞANANLAR KAYGI VERİCİ
MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel de son günlerde MHP üzerinde yaşanan olayların kaygı verici olduğunu ifade etti. Gizli mihrakların halen bu oyunları oynamaya devam ettiğini söyleyen Önsel “MHP’yi yıkamayacaklar. Milletimiz oynanan oyunları artık dikkate almıyor. İnsanımız artık neyin doğru neyin yanlış olduğunu görüyor” dedi. MHP olarak Çerkezköy Belediyesi’nin kazanmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Önsel “Yapılan anketlerde MHP’yi hep son sırada göstermeye devam ediyorlar. Bu da oyunun bir parçası. Fatih Altaylı MHP’ye karşı almış olduğu tavrını yazılarında da açıkça sergilemektedir. İnşallah MHP bayrağını Çerkezköy Belediyesi’nde dalgalandıracağız. Seçim çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Girmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız” dedi.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10