“Tüm Çerkezköylülerin kucaklayacak bir liste hazırlayacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı 30 Mart yerel seçimlerinde Çerkezköy belediye meclis üyeliği adaylığı için başvuruda bulunan 11’i kadın 40 kişi ile önceki gün toplantı y

Ergene 10.02.2014 16:37:00 0
 “Tüm Çerkezköylülerin kucaklayacak bir liste hazırlayacağız”
SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİÐE KAVUŞTURACAÐIZ
Toplantıda konuşan Meclis Üyesi Aday Adayları, Çerkezköy’de yapılacak seçimlerde partinin durumu ile ilgili gözlemlerini paylaştı. Yapılan değerlendirmelerde Çerkezköy kamuoyunun partiye olan ilgisinin oldukça yoğun olduğu belirtilirken, herkesin üzerine düşen çalışmaları yapması konusunda görüş birliğine varıldı. CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan toplantıda yaptığı konuşmada “Birlik ve beraberliğimiz bozulmadığı sürece başaramayacağımız hiç bir şey yok. 30 Mart seçimlerinde Çerkezköylü hemşehrilerimizi özlemini duyduğu sosyal demokrat belediyeciliğe kavuşturacağız” dedi.
 
2 GÜN BOYUNCA MÜLAKATLAR YAPILDI
Tüm Çerkezköylüleri kucaklayacak bir meclis listesi oluşturmak için kolları sıvadıklarını belirten Özkan “Bu amaçla 8-9 Şubat tarihlerinde İlçe Yönetimce oluşturulan komisyonlar tarafından tüm Belediye Meclis üyesi aday adayları tek tek mülakata alındı. Yapılacak kapsamlı ve titiz bir çalışmanın ardından tüm Çerkezköy’lü hemşehrilerimizi memnun edecek bir liste oluşturulacak” dedi.
 
“BAYRAÐI BELEDİYEYE DİKECEÐİZ”
CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay da “Çalışmalarımızı 2 Eylül’den bu yana sürdürüyoruz. Çerkezköylülerin CHP’ye gösterdikleri ilgiden memnunuz. 30 Mart’ta belediyeye CHP’nin bayrağını dikeceğiz” dedi. İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de birlik ve beraberlik mesajları verip çok çalışmak gerekliliğini vurguladı. Mülakatta; aday adaylarına CHP’nin yetkili organlarınca düzenlenen sorular yöneltilerek, beklentileri, önerileri, projeleri ile ilgili konularda bilgi ve birikimlerini aktarmaları istendi. Komisyon üyeleri mülakatların çok başarılı geçtiğini, aday adaylarının istek ve coşkularından memnun olduklarını belirtti.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER
      

0282 726 91 91
0282 747 65 10