Öğrencilere okul sütü dağıtıldı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nca ortaklaşa yürütülen 'Okul Sütü Programı' kapsamında Tekirdağ'daki okullarda da öğrenciler

Tekirdağ 10.02.2014 17:37:00 0
 Öğrencilere okul sütü dağıtıldı
HEP BİRLİKTE SÜT İÇTİLER
Tekirdağ Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Tekirdağ Namık Kemal İlköğretim Okulu öğrencilerine önce sütün faydalarını anlattı daha sonra sütleri dağıttı. 2013-2014 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde uygulanan Okul Sütü Programında, Milli Eğitim Müdürü İşler’in elinden süt alan öğrenciler evde de süt içtiklerini ve sütü çok sevdiklerini söylediler. İşler, Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda öğrencilere süt dağıttıktan sonra, minik öğrencilerle beraber süt içti.
 
İSTEMEYENLER MUAF TUTULUYOR
Mazereti olan veya istemeyen öğrencileri muaf tuttuklarını belirten Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu “İstekli olanlara süt dağıtıyoruz. Haftanın 3 günü pazartesi, çarşamba, cuma günleri bu uygulamamız devam ediyor. Ümit ediyoruz problemsiz bu dağıtım devam eder. Sütün faydalarını benim anlatmama gerek yok, birçok faydalarını biliyoruz. Ümit ediyorum çocuklarımıza faydalı olur” dedi.
 
Haber / Kemal ALTUNOĞLU

0282 726 91 91
0282 747 65 10