MHP adayını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Çorlu’da aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

Çorlu 11.02.2014 12:30:00 0
 MHP adayını tanıttı
HESABI SORULACAK
MHP Tekirdağ milletvekili Bülent Belen toplantıda yaptığı konuşmada, “Başbakan sürekli fakir bir memur çocuğu olduğunu söylüyor. Ailesinde çok büyük bir serveti olmayan Başbakan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve sonrasında bu ülkede başbakanlık döneminde, zenginlik ölçüsünde dünyanın 10'uncu zengin lideri seviyesine çıktı. Bunu neyle elde etti? Bunun izahını yapsın. Türk milleti bunun izahını bekliyor. Yolsuzluk dosyaları peş peşe gelecek ve bunun hesabı bunlardan sorulacaktır” ifadelerini kullandı.
 
70’DEN FAZLA PROJEMİZ VAR
MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Özcan Pehlivanoğlu da Kapaklı ve Çerkezköy’de yaptığı konuşmalardan dolayı AK Parti ilçe başkanlıkları tarafından cumhuriyet savcılıklarına suç duyurunda bulunulduğunu belirterek “Ancak bu kovuşturmalar takipsizlik ile sonuçlandı. Benim Ak Partililere hakaret etmediğim siyasi eleştiri hakkımı kullandığım ortaya çıktı. Ancak dava sonuçlanmadan, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı buradan ifade etmek istemediğim olay çerçevesinde görevinden alındı” şeklinde konuştu. Aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Tekirdağ Büyükşehir Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz ise “Tekirdağ için 70’den fazla projemiz var. Buradan bu kadar çok eksik varmış ki bu kadar çok proje geliştirilmiş anlamı da çıkar. Ben bir bilim adamıyım, ben günde 16 saat çalışırım benimle çalışacak arkadaşlarım günde 17 saat çalışacaklar” dedi.
 
PROJELERİNİ ANLATTI
Çorlu Belediye Başkanlığına MHP'den aday olan Nevzat Avcıoğu da kendini tanıtarak projelerini anlattı. Programa MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MYK Üyesi Özcan Pehlivanoğlu, MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, MHP Çorlu İlçe başkanı Cüneyt Ergün, MHP Çorlu Belediye Başkan adayı Nevzat Avcıoğlu, MHP Ergene İlçe Başkanı Turan Arda, MHP Ergene Belediye Başkan Adayı Mehmet Cebeci ve partililer katıldı.
 
Haber / Sevim BOZKURT

0282 726 91 91
0282 747 65 10