Varol da adaylığını açıkladı

Çerkezköy’de siyasi partilerin yerel seçim hazırlıkları devam ederken, muhtar adaylarının sayısı da her geçengün artıyor.

Çerkezköy 11.02.2014 16:19:00 0
 Varol da adaylığını açıkladı
FAYDALI OLMAK İÇİN ADAY OLDUM
30 Mart seçimlerinde yeniden muhtarlığa adaylığını açıklayan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Şükrü Dumanlar’ın mahallesinde, Nuray Varol da muhtar adaylığını açıkladı. Uzun yıllardır siyasette değişik kademelerde görev yapan evli ve bir çocuk annesi Nuray Varol, “Topluma faydalı olabilmek ve faydalı şeyler yapmak istiyorum. Hizmeti sevdiğim içim 20 yıldır yaşadığım mahalleme hizmet etmek için aday oldum” dedi.
 
PROJELERİNİ AÇIKLADI
Babasının ve dedesinin de uzun yıllar Erzurum’da muhtarlık yaptığını anımsatan Nuray Varol, muhtar seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerle ilgili bilgiler verdi. Mahalle sakinleri ile her konuda dayanışma içinde olacağını belirten Varol “Mahallemdeki sokak aralarına sıkışmış çocuklar ve gençlere rahat sportif faaliyetlerde bulunabilecekleri imkanlar sağlanacak. Bayanların rahatça gelip oturabilecekleri, el işlerini yapabilecekleri, çaylarını kahvelerini içip ürettiklerini satabilecekleri sadece bayanlara özel mekan temin edilecek. Sahipsiz sokak hayvanları için sokak aralarına belli noktalara dekoratif hayvan su kapları konulacak” dedi.
 
SOSYAL ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK
Mahalledeki okullarda maddi imkanları olmayan öğrencilere de olanak sağlanacağını ifade eden Varol “Mahallemde belli zamanlarda çeşitli sosyal etkinlikler yapılacak. Mahalledeki yol, su, elektrik arızaları için gerekli yerlere bildirim yapılarak takibi yapılacak” dedi. vatandaşların muhtarlığa gelip tüm sorunlarını rahatlıkla dillendirebileceğini ifade eden Varol “Mahallede maddi yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımızla yakından ilgileneceğiz. Mahallenin gençlerine ve çocuklarına sosyo-kültürel kulüp kurulması için çalışmalar yürüteceğiz. İşçilerimiz için bekleme durağına ihtiyaç duyulan yerleri tespit ederek gerekli yerlere bildireceğiz. Mahallemizin cami ve okullarının ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında yöneticilerle işbirliği ve dayanışma içinde olacağız” diye konuştu.
 
Haber / Gülveren VATANSEVER

0282 726 91 91
0282 747 65 10