Şimşek “Okulumuz örnek bir yer olacak”

Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş ile birlikte dün Çerkezköy’e gelen NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubila

Çerkezköy 11.02.2014 16:28:00 0
 Şimşek “Okulumuz örnek bir yer olacak”
YENİ BİNAMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAYACAĞIZ
Rektör Şimşek ve Tuncay Gümüş, ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Ercan Buluş tarafından karşılandı. Akademik kadro ile de bir araya gelen Şimşek, Meslek Yüksekokulları ve üniversiteye bağlı kurumları zaman zaman ziyaret ettiğini ifade etti. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret ettiğini belirten Şimşek, “Çerkezköy’de okulumuzu da ziyaret etmek istedik. Kurumlarımızın eksiklikleri ve yapmamız gerekenleri de müdürümüz ile değerlendireceğiz. İnşallah önümüzdeki yıl yapılacak yeni binamız ile eğitim ve öğretime başlamış oluruz” dedi.
 
 
ÖRNEK BİR YER OLACAK
Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda 1180 öğrencinin eğitim gördüğünü söyleyen Şimşek “İnşallah binamız bittiğinde öğrenci sayısında, bölümlerde, mekanlarda, uygulamaları ile örnek bir yer olacaktır. Bu binanın yapımında destek veren Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir’e ve katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
YENİ PROGRAMLARLA İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK
Çerkezköy veya Veliköy’de iletişim fakültesi açılmasının söz konusu olup olmadığını sorulması üzerine de konuyla ilgili açıklama yapan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek “Bu fikir daha önce de gündeme geldi. Nihai karar vermemiz gerçekten çok zor. Kararı verecek merciler çok farklıdır. Bunun için şüphesiz alt yapısının hazırlanması, fiziki yapısı sosyal tesislerinin hazırlanması gerekiyor. Nihai karar ise YÖK ve TBMM’nindir. Daha önce de Hukuk Fakültesi talebi oldu. Ona ilgi var. Henüz karar verilmedi. Yarın böyle bir şey olması için fiziki alt yapısının olması gerekiyor ve ondan sonra da bizim talep etmemiz gerekiyor” dedi. Şimşek, yeni bina yapıldıktan sonra ilgi gören programlarla ilgili de çalışmalarının olacağını söyledi.
 
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10