Dükkan sahibi ile müşteri arasında kanlı tartışma

Çerkezköy’de Uğur Mumcu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir telefoncu dükkanında dün akşam saat 18.00 sıralarında dükkan sahipleri ile müşterileri arasında kavga çıktı.

Çerkezköy 11.02.2014 20:47:00 0
 Dükkan sahibi ile müşteri arasında kanlı tartışma
TARTIŞMA KISA SÜREDE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
İddiaya göre C.S. (16), önceki gün Uğur Mumcu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren telefoncu dükkanına gelip “Annem hasta, paraya ihtiyacımız var” diyerek yanındaki faturalı cep telefonunu sattı. Dün akşam da C.S.’nin babası Akın S., Fatih Y. ile birlikte telefoncu dükkanına galerek, oğlunun sattığı telefonu geri almak istedi. Dükkan sahibi Murat D.’nin telefonu başka bir müşteriye sattığını söylemesi üzerine dükkan sahibi ile müşteriler arasında sözlü tartışma çıktı.
 
 
2 KİŞİ YARALANDI
İddiaya göre dükkan sahipleri tarafından dışarı çıkarılan Akın S. ve Fatih Y., Murat D.’nin üzerine yürüyünce tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tartışma esnasında telefoncuda çalışan Ahmet Ç.(29)  üzerine yürüyen ve kendisine küfür ettiği iddia edilen Fatih Y.’ye yumruk atarken, Fatih Y. de elindeki bıçak ile Ahmet Ç.’yi bıçakla yaraladı. Ahmet Ç., göğsünün sol tarafına aldığı 2 bıçak darbesi ve sırtına aldığı bir bıçak darbesi ile ağır yaralanırken, kavgayı ayırmaya çalışan Burak Ö. (20) de omuzundan aldığı bıçak darbesi ile yaralandı.
 
 
KAYIPLARA KARIŞTILAR
Fatih Y. ve Akın S. Olayın ardından kayıplara karışırken, kaçış esnasında bir miktar uyuşturucu madde ve Akın S.’nin oğlu C.S.’nin kimliği düştü. Yaralılardan Ahmet Ç., 112 ekipleri tarafından, Burak Ö. ise yakınları tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, Fatih Y. ve Akın S.’yi yakalamak için geniş çaplı arama başlattı. Polis ekipleri kaçış sırasında yere düşen uyuşturucu madde ile ilgili de çalışma başlatırken, olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor. 
 
Haber Merkezi

0282 726 91 91
0282 747 65 10