"Çerkezköy BBP ile büyük harekete koşuyor"

Çerkezköy Haber - Kızılpınar'da Kars Ağrı Ardahan Derneği'nden Büyük Birlik Partisi'ne katılım oldu. Önceki akşam saat 20.00'da düzenlenen programda konuşan Kars Ardahan ArpaÃ?

Çerkezköy 13.02.2014 10:54:00 0

TEK RAKİBİMİZ KENDİMİZİZ

2004’te Kızılpınar’da Büyük Birlik Partisi’nin bayrağını belediyeye diktiklerini anımsatan Turan “2014’te de bayrağı belediyeye dikeceğiz. Bu sözle yola çıktık. Allah bizi utandırmasın” dedi. Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan da önlerinde zorlu bir sürecin olduğunu ifade ederek “Önümüzde çetin bir seçim var. Biz 15 gün önce seçim startını verirken bu seçimlerin 2 parti arasında geçeceğini söylemiştik. Şimdi ise bunu değiştiriyoruz. Tek rakibimiz kendimiziz. 30 Mart’ta Çerkezköy Belediyesi’ne partimizin bayrağını dikeceğiz ve başkanımızı belediyeye oturacağız” diye konuştu.

GÜZEL ESERLER BIRAKMIŞIZ

2 dönemdir Kızılpınar’da belediye başkanlığı yapan BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz da “Yola çıktığımız günden beri Çerkezköy’de bayram, huzur, mutluluk, rahmet var” dedi. Çerkezköy’ün Büyük Birlik Partisi ile büyük harekete koştuğunu söyleyen Korkmaz “2004’te bu bayrağı almıştık ve Kızılpınar Belediyesi’ne dikmiştik. 2014’te de Çerkezköy Belediyesi’ne Büyük Birlik Partisi’nin bayrağını dikeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 10 yıldır yaptığımız hizmetlerle, bıraktığımız eserlerle karşınıza çıkıyoruz. Kızılpınar halkı koşup buraya geliyorsa demek ki güzel izlenimler ve eserler bırakmışız” diye konuştu.

KIRILAN KALPLERİ ONARACAĞIZ

Çerkezköy’de de aynı şekilde yollarına devam edeceklerini dile getiren Korkmaz “Kırılan kalpleri onaracağız. Dertlerin dermanı olacağız. Aşsızların, işsizlerin yanında olacağız. İlçemizde aç insan varken biz evimizde yatarsak o yatak bize haram olsun” dedi. Kızılpınar’da işsizliğe ve yoksulluğa son verdiklerini, bunu Çerkezköy’de de yapacaklarını söyleyen Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz “Çerkezköy’de işsiz, aşsız insan kalmayacak. Söz veriyorum” dedi.

VATANDAŞ ZEHİRLİ BORUDAN SU İÇMEYECEK

Önceki gün Bağlık Mahallesi’ni gezdiklerini söyleyen Korkmaz “30 Mart’tan sonra Çerkezköy’ün merkezi ne ise Bağlık Mahallesi de Fevzipaşa Mahallesi de diğer tüm mahalleler de öyle olacak” dedi. Kızılpınar’da 4 bin tonluk su deposunun son rötuşlarının yapıldığını ifade eden Korkmaz “Vatandaşlarımız zehirli asbest borulardan su içmeyecek. Su deposu çalışmalarının ardından yollar da yapılacak” dedi.

BARIŞ İÇİNDE YARIŞACAĞIZ

Seçmenlere “Oylarınız çok kıymetli. Oyunuzun kıymetini bilin” sözleri ile seslenen Korkmaz “Biz barış içinde yarış yapacağız. Bizim işimiz halkımıza efendi olmak değil hizmetçi olmak. 30 Mart’ta Çerkezköy’de bayram olsun” diye konuştu. Parti binası önünde düzenlenen programın ardından Faruk Korkmaz, Turan Demircan ve partililer tekbirler eşliğinde seçim bürosuna yürüdü.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10