ÇESİAD üyeleri sağlık hizmetinden indirimli faydalanacak

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD), Özel Çerkezköy Hastanesi ve Özel Optimed Hastanesi arasında, sağlık hizmetlerinde indirime yönelik protokol imzalandı.

Çerkezköy 13.02.2014 15:05:00 0
ÇESİAD üyeleri sağlık hizmetinden indirimli faydalanacak

İMZALAR ATILDI

Önceki gün saat 18.00’da ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, ÇESİAD Sağlık Komitesi Başkanı İdris Hakan Günaydın ile Özel Çerkezköy Hastanesinden Kurumsal Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Leyla Alkan, Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan’ın katılımı ile protokol imza töreni düzenlendi.

FİRMA SAHİPLERİNE YÜZDE 20, ÇALIŞANLARA YÜZDE 10 İNDİRİM

ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş ve ÇESİAD Sağlık Komitesi Başkanı İdris Hakan Günaydın, imzaladıkları protokol ile bundan böyle ÇESİAD üyesi işadamları ile aileleri, Özel Çerkezköy Hastanesi, Optimed (Güven Hastanesi) Hastanelerinin imkanlarına daha ucuz ve daha öncelikli ulaşabilme imkanına ulaştı. Anlaşma gereği ÇESİAD üyelerinin firma sahiplerine yüzde 20, çalışanlarına ise yüzde 10 indirim yapılacağı belirtildi.

BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLIYORUZ

Özel Çerkezköy Hastanesi Kurumsal Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Leyla Alkan bu protokol ile Çerkezköy ve çevresinde faaliyette bulunan ÇESİAD üyesi işadamlarına ve çalışanlarına büyük bir kolaylık sağladıklarını ifade ederek “ÇESİAD aracılığıyla gelen hastalarımıza özel indirimler sağlamaktayız. Bu anlaşma ile hizmet ağımızı daha da genişletmiş bulunmaktayız. Yakın zamanda faaliyete geçecek olan yeni hastanemize geçince de Trakya’da birçok  branşta hizmet vermeyi düşünüyoruz bu protokolün herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

HİZMET KALİTESİ DAHA DA ARTACAK

Optimed Hastaneleri Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan da bu sözleşmenin gerçekleşmesinde emeği geçen ÇESİAD Yönetim Kurulu Üyelerine ve başkana teşekkür ederek “Yakın zamanda tamamlanacak olan yeni hastane ek binamızla da hizmet kalitemizi arttırmayı düşünüyoruz. Bütün Çerkezköy halkımıza , İşadamlarımıza ve herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10