"Kavga ve şiddeti tasvip etmiyoruz"

2014 seçimlerine CHP'nin adayı olarak girecek olan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Kapaklı İlçe Yönetimi ile birlikte önceki akşam saat 19.00'da AK Parti Kapaklı İlçe TeşkilatÄ?

Kapaklı 13.02.2014 15:20:00 0

HAYAT SİYASETTEN İBARET DEĞİL

CHP Heyetini karşılayan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Seçimlere gölge düşürülmemesi konusunda herkesin gayret göstermesi gerektiğini söyleyen Orhan “Var olan kardeşlik duygularının zedelenmemesi düşüncesiyle hareket etmemiz gerekir. Hayat siyasetten ibaret değildir” dedi.

 

 

SİYASETÇİLERİ BİRBİRLERİYLE BARIŞIK OLMALI

Bir süre önce MHP’yi ziyaret ettiklerini fakat CHP’yi henüz ziyaret edemediklerini söyleyen Orhan “Gerçekleştirdiğiniz nezaket ziyaretinden ötürü sizlere teşekkür etmek istiyorum. Sizleri de ilk fırsatta ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Kapaklı’nın Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçe olması ilçe teşkilatlarının kurulmasını da beraberinde getirdi. Hayatın sadece siyasetten ibaret olmadığını herkesin bilmesi gerekiyor. Bizim üzerimizde siyaset edenler barışık olduğu gibi bizler de aynı şekilde birbirimizle her zaman barışık olmak ve dost kalmak zorundayız. Hayatımızda kırgınlık ve dargınlıklara imkân tanımamalıyız. Bunu yapmak isteyenler olması halinde bizlerin müsaade etmemesi gerekiyor” dedi.

SEÇİMLERDEN SONRA YÜZ YÜZE BAKACAĞIZ

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan da misafirperverliklerinden dolayı AK Partililere teşekkür etti. Kendilerinin de kavga ve şiddetin asla tasvip görmemesi konusunda hem fikir olduklarının söyleyen Seçkin “Bugün olduğu gibi seçimlerden sonra da elbette ki hepimiz yüz yüze bakacağız. Partililer olarak özellikle gruplaşmalara ve kavgalara da asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. Seçkin, 30 Mart seçimlerinin de bütün partilere hayırlı olmasını temenni etti.

TÜM PARTİLER ORTAK ÇALIŞTI

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da Kapaklı’nın bütün partilerin ortak çalışması sonucunda ilçe yapıldığını ifade ederek “Kapaklı’nın köy iken belde olacağına inanmayanlar, belde iken de ilçe olacağına hep karşı çıktılar. Kapaklı’da teşkilatı bulunan partilerin yönetim kurulu üyeleri tarafından sergilenen gayret sonucunda Kapaklı ilçe oldu. Kapaklı’nın ilçe olmasında dik ve onurlu insanlar görev aldılar. CHP, AKP ve MHP bu konuda üzerine düşeni yaptı” dedi. Mandalı, bunun yanı sıra her işte olduğu gibi Kapaklı’nın ilçe olması konusunda da bazı çatlak seslerin çıktığını söyledi.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10