Palak "Çerkezköy'de sağlıkta sıkıntı yok"

Kızılpınar Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, seçim çalışmaları kapsamında dün saat 13.30'da Büyük Birlik Partisi Çerkezköy Ä?

Çerkezköy 13.02.2014 17:09:00 0
Palak

SAĞLIK KOMİSYONU KURACAĞIZ

15 gün önce yollara çıktıklarını söyleyen Faruk Korkmaz, “Halkımızın yanına çıkıyoruz. Çerkezköy’ün eğitim ve sağlık sıkıntılarını biliyoruz” dedi. Çerkezköy Belediyesini kazandıktan sonra bütün kurumlarla iç içe olacaklarını kaydeden Faruk Korkmaz “İnşallah bundan sonra belediyeyi aldığımız zaman sizlerle birlikte eksikleri görüp daima sizin yanınızda olacağız. Sağlık komisyonu kurmayı hedefliyoruz. Bu bizim en önemli projelerimizden birisi olacaktır. Biz daima sizlerle oturup, düşünüp halkın yararına güzel projeler üreteceğiz” dedi. Sorunları yerinde çözeceklerini söyleyen Korkmaz, “Çerkezköy’de her mahalleye aile hekiminin kurulması gerekiyor” dedi.

 

 

VATANDAŞTAN DESTEK İSTİYORUZ

BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan da 30 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalara başladıklarını ifade ederek “Bu kapsamda sizleri ziyaret etmek için geldik. Bize kapılarınızı açtığınız içinde teşekkür ediyorum. Seçimlerde parti olarak biz de varız” dedi. Vatandaşları gezerek destek istediklerini söyleyen Demircan, kurumları da ziyaret ederek kendilerini anlatmaya çalıştıklarını söyledi.

AİLE HEKİMLİĞİ GÜZEL ŞEKİLDE İŞLİYOR

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak da Çerkezköy’de sağlık yönünden sıkıntının olmadığını ifade etti. Yeni devlet hastanesi inşaatının devam ettiğini söyleyen Palak “Bir buçuk yıl içinde faaliyete geçmesi hedefleniyor. Çerkezköy’de ayrıca iki özel hastanemiz bulunuyor. Doktorlarımız da fazlasıyla var” dedi. Aile hekimliği sisteminin de güzel bir şekilde işlediğini belirten Palak, “On sene önce ssk’lar özel hastaneye gidecek dese kimse inanmazdı” diye konuştu.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10