Kahveci esnafı ile bir araya geldi

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, Malkara'da kahveci esnafı ile bir araya geldi. Malkara'da yapılan toplantıya AK Parti TekirdaÄ

Tekirdağ 14.02.2014 11:14:00 0
Kahveci esnafı ile bir araya geldi

“ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

Toplantıda konuşan Yel, Tekirdağ’da hizmet eden esnafın sorunlarını bildiğini ve hepsine çözüm getirmek istediklerini ifade ederek “Uzun yıllar Tekirdağ’da Vali Yardımcılığı ve  Özel İdaresi genel sekreteri olarak görev yaptım. Tekirdağ’ı her açıdan tanıyorum ve sorunlarını biliyorum. Esnafımızın da sorunlarına hakimiz ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla çıktığımız bu yolda sizlerin de desteklerini bekliyoruz. Ben Tekirdağ'lı bir kardeşiniz olarak Tekirdağ’ımıza hizmet için çıktığım bu yolda sizlere şunu söylemek istiyorum. Bu bir genel seçim değildir bu yüzden Tekirdağ’da şehrimize kim hizmet edecekse ve kim Tekirdağ’ın çehresini değiştirebilecekse onu değerlendirmenizi istiyorum” dedi.

 

 

 

BALKANLARIN MERKEZİ HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ

AK Parti Belediye Başkan Adayları ve Teşkilatları olarak bu başarıların hepsini Büyükşehir Belediyelerinde örnekleri olduğu gibi kanıtladıklarını ifade eden Yel “Bu yüzden Tekirdağ’a hizmet etme aşkıyla çıktığımız bu yolda sizlerin de destekleri ile Tekirdağ’ı AK Belediyecilik ile tanıştırıp, Büyükşehir olan Tekirdağ’ımızı Balkanların Merkezi haline getirmek istiyoruz” dedi. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel Kahveci esnafı ile bir araya geldiği kahvaltının ardından seçim çalışmaları doğrultusunda Malkara’nın köylerini ziyaret etti.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10