Karadeniz, "Kapaklı'nın başına talih kuşu kondu"

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, İlçe Yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltıda ilçede görev yapan mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.

Kapaklı 14.02.2014 12:53:00 0
Karadeniz,

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Dün saat 10.00’da Aksu Kafe’de düzenlenen kahvaltıya AK Parti Kapaklı Koordinatörü Mehmet Ömeroğlu, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Şakir Demirel, İrfan Demir ve Salih Bezgin, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, kahvaltıda yaptığı konuşmada, adayın belirlendiğini belirterek “Akabinde seçim çalışmaları kapsamında derneklerimizle, STK’larımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bizi kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

BAŞBAKANINI ASMIŞ CUMHURBAŞKANINI ZEHİRLEMİŞ BİR ÜLKEYİZ

AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz de Türkiye’de siyaset yapmanın zorluğuna dikkat çekti. Siyasetin ateşten bir gömlek olduğunu söyleyen Karadeniz, “Çünkü biz bir başbakanını asmış, bir cumhurbaşkanını zehirlemiş bir ülkeyiz. Bu tabloya bakıldığında Türkiye’de siyasetin ne denli zor bir uğraş olduğu açıkça ortada” diye konuştu.

 

BU GEMİDE İKİ TÜRLÜ İNSAN VAR

Karadeniz, dünyayı bir gemiye benzeterek “Bu gemide ıslahçılar ve fesatçılar olmak üzere iki türlü insan vardır. Islahçılar, yapıcıdır. Gemiyi yürütmeye çalışır. Gemide delik açmaya çalışanlara engel olmaya çalışır. Fesatçılar ise fitneci olur. Gemide delik açmaya çalışırlar. Gemiyi batırmak için her şeyi yaparlar. Yıkıcıdırlar. Dedikodu üretirler. Geminin batması umurlarında dahi değildir. Hâlbuki gemi batarsa içindeki herkesle birlikte batacaktır” dedi. Bu zorluklarla Kapaklı’da da karşı karşıya olduklarını söyleyen Karadeniz “Ömer Karadeniz çok iyi adam ama tereddütlerimiz var diyorlar. Ne tereddütünüz var? Biz AK Parti’yiz. Tüm Türkiye’nin partisiyiz. Bizim bugün yapmayı planladığımız projelerden bahsetmemiz gerekiyor. Fakat birileri hala fitne fesat peşinde” şeklinde konuştu.

 

BİZ İKTİDAR PARTİSİDİR

AK Parti’nin iktidar partisi olduğunu söyleyen Karadeniz, “Bizim tüm siyasi partilere saygımız var. Kapaklı bugüne kadar iktidarın nimetlerinden faydalanamadı. İlçede bu zamana kadar belediyecilik adına yapılmış hiçbirşey yok. Yalnızca bir Belediye Hizmet Binası var. Onun da yeri yanlış olmuş. Kapaklı’nın başına talih kuşu kondu. Hükümetimiz, Tekirdağ’ı Büyükşehir, Kapaklı’yı da ilçe belediyesi yaptı. Bizim projelerimiz hazır. Kaynaklarımız belli. Tüm kaynaklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Kaynaklarımızın yetmediği yerlerde de hükümetimizden yardım isteyeceğiz” dedi.

 

BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİDİR

Ömer Karadeniz, belediyeciliğin AK Parti’nin işi olduğunu dile getirerek, “Bu seçim bir yerel seçimdir. Fakat genel seçim havasında geçecek bir yerel seçimdir. Bu bağlamda hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Hepimiz Kapaklı’nın geleceğini düşünmeliyiz. Artık Kapaklı kazansın. Birileri Kapaklı’nın üzerinden asalak gibi geçinmesin. Hepimiz, memleketimizden gemileri yakarak Kapaklı’ya geldik. Siyaseti millete hizmet için yapıyoruz” dedi. “İnsan ölür kalır eseri, merkep ölür kalır semeri” atasözüne vurgu yapan Karadeniz “Ben her zaman ‘Allah’ım, eğer hizmet edebileceksem bana bu görevi nasip et’ diye dua ediyorum. Ülkede, Milliyetçilik, Cumhuriyetçilik ve Atatürkçülük kimsenin tekelinde değil. Bu kutsal vatanın her parçası bizim. Ay yıldızlı al bayrak hepimizin. Ne Atatürkçülük, ne Cumhuriyetçilik ne de Milliyetçilik de kimse AK Parti ile yarışamaz” dedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10