Çerkezköylüler sevgide buluştu

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda 14 Şubat Sevgililer Günü programı düzenlendi.

Çerkezköy 14.02.2014 20:37:00 0
Çerkezköylüler sevgide buluştu

SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Dün 17.00-19.00 saatleri arasında düzenlenen programda, genç yaşlı, çoluk çocuk yüzlerce kişi bir araya geldi. Çerkezköylü gençlerden oluşan Grup Derleme’nin sahne aldığı programda katılımcılar canlı müzik eşliğince gönüllerince eğlendi. Evlilikte 47.yıllarının dolduran Müzeyyen-Mehmet Atansay çiftine çiçek takdim eden Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, evliliğin kutsal bir müessese olduğunu söyledi. Gayretli “Ne mutlu tüm sevgiyi kalbinde barındıranlara, ne mutlu çocuk sevgisi, anne sevgisi, baba sevgisi, vatan sevgisi, insan sevgisini kalbinde hissedenlere” dedi. Bu etkinliği düzenlemek için Kadın Meclisi’nin günlerce hazırlık yaptığını söyleyen Gayretli, “Bugün paylaşmak için size dağıttığımız çiçekleri eşinize vererek sevgiyi paylaşın. Her türlü sevgiye ihtiyacımız var” diye konuştu.

 

 

 

DİLEK FENERLERİ GÖKYÜZÜNÜ RENKLENDİRDİ

Programda 39 yıldır Sevgi Umur ile evli olan İbrahim Umur da eşine tek taş yüzük hediye ederek onun sevgililer gününü kutladı. Programın devamında sevgiyi paylaşmak için bir araya gelen vatandaşların hep birlikte dilek dileyerek gökyüzüne bıraktıkları dilek fenerleri gökyüzünde renkli görüntü oluşturdu. Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte zaman zaman slow parçalar eşliğinde dans eden çiftler, hareketli parçalarda da çiftetelli oynayarak gönüllerince eğlendi.

 

 

 

 

KIRMIZI KARANFİL DAĞITILDI

Programda katılımcılara kırmızı karanfil dağıtılırken, “Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir”, “Çerkezköy sevgiyi paylaşıyor”, “Bütün sevgiler kutsaldır kalbimizi açalım”, “Sevgi ile her şey güzelleşir”, “Yaşamak direnmektir sevmek güvenmektir”, “Sevgi olmayan kalplerde güller açmaz” yazılarının yer aldığı dövizler taşındı.

 

 

 

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10