"Seçimler masa başında değil, meydanlarda kazanılır"

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında önceki gün saat 13.00'de düzenlenen törenle Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi'nde Seçim Büros

Çerkezköy 17.02.2014 15:44:00 0

O BİZİM KOMUTANIMIZ

Açılışta konuşan BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, “Seçimlere çok kısa bir zaman kaldı. Seçimler masa başında değil, meydanlarda kazanılır. 15 gün önce başkanımızın katılımı ile kendisine söz verdik. Allahın izni ile biz size güvendik, inandık her türlü teşkilatımız adına söz verdik” dedi. BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz’ın etrafında kenetlendiklerini ifade eden Demircan “O bizim komutanımız ve biz de onun askerleriyiz. Allah’ın izni ile 30 Mart’ta Belediye’ye Faruk Korkmaz’ı gönderip Büyük Birlik Bayrağını da dikeceğiz. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

 

 

 

ÇERKEZKÖY’Ü BAŞBAKAN YÖNETMEYECEK

BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz ise yine Kızılpınar’ı referans gösterdi. Belediye başkanlarının gelip gidici olduğunu söyleyen Korkmaz “Önemli olan arkalarına bakmalarıdır. Çerkezköy’de ki eserleri ile övünüp halktan isteme yüzü olmalıdır. Eseri yoksa halka çıkıp ne söyleyeceksin. Kızılpınar’a bakınız ve neler yaptığımızı görünüz. Yollardan dolayı bizi eleştiriyorlar. Sen Çerkezköy caddelerini süsledin püsledin halkın gözünü boyadın, ama altındaki o zehir saçan asbes boruları neden unuttun. Halkımızın zehirli suyu içmesine neden müsaade ettin” dedi. Çerkezköy’de Bağlık Mahallesi’ne sınır çekildiğini ileri süren Korkmaz “Çerkezköy’de bulunan diğer mahallerimiz de aynıdır. Sadece merkeze hizmet yapılmış. Kısaca merkezde yap boz işlemi yapılmıştır. Çıkıp eserlerinden bahsetsinler. Başbakan ve AK Parti için oy istemesinler. Kendileri için oy istesinler. Başbakan gelip hizmet vermez, fakir fukaraya gidip görmez. Sen göreceksin” dedi.

 

SEÇİME 5 AY KALA HİZMETE BAŞLADIN

Kızılpınar’da yaptıkları çoğu hizmetin Çerkezköy’de olmadığını söyleyen Korkmaz “Yollardan dolayı bizleri eleştiriyorlar. Dört bin tonluk su depomuz var. Kızılpınar’da benim vatandaşım arıtılmış tertemiz pırıl pırıl su içiyor. Havadan boruları götürecek projen varsa gel beraber yapalım.  Bu milleti uyutma. Beş ay kala hizmete başladın. Asfalt yapıp göz boyadın, sen önce Çerkezköylülerin kalbini onar. Kapıdan kovduğun, dövdüğün kişilerin gönüllerini onar” dedi. Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10