Sendika üyeleri, sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacak

Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi ile Özel Optimed Hastanesi arasında sendika üyeleri ve ailelerinin hastane hizmetlerinden indirimli faydalanmasına yönelik anlaşma yapıldı.

Çerkezköy 18.02.2014 14:32:00 0
Sendika üyeleri, sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanacak

ANLAŞMA YAPMIŞ OLMAKTAN MUTLUYUZ

Protokol dün Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan ile Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr.Ayhan Arslan arasında imzalandı. Sendika binasında düzenlenen törende konuşan Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan, Teksif Çerkezköy Şubesi üyeleri ve ailelerine yönelik Optimed Hastanesi ile protokol imzalandığını ifade ederek “Teksif sendikası işçisi ve aileleri hem Çorlu hem de Çerkezköy’ü tercih ettiklerinde bu indirimden ayrıcalıklı olarak faydalanacaklar. Çerkezköy’ün büyük sendikalarından olan Teksif Sendikası ile böyle bir anlaşma yapmış olmaktan çok mutluyuz” dedi.

 

ÜYELERİMİZE VE AİLELERİNE HAYIRLI OLSUN

Teksif Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan da, yapılan protokol kapsamında sendika kayıtlı üyelerin ve ailelerinin Özel Optimed Hastanesinde sağlık hizmetlerinden faydalanacaklarını dile getirerek “Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan’a ve hastane yönetimine bize böyle bir imkan tanıdıkları için teşekkür ediyorum.  Sendika olarak toplam bin 720 üyemiz var. Bugün hayatımızda en önemli konulardan biri olan sağlık konusunda adım attık. Bu protokolün üyelerimize ve ailelerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10