Albaraka Türk 175.şubesini Çerkezköy'de açtı

Türkiye'de faizsiz bankacılık alanındaki finansal kuruluşların ilki ve öncüsü olan Albaraka Türk Katılım Bankası, 175. Şubesini Çerkezköy'de açtı.

Çerkezköy 18.02.2014 18:28:00 0
Albaraka Türk 175.şubesini Çerkezköy

KAYMAKAM KUBİLAY DA KATILDI

Çerkezköy Atatürk Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Albaraka Türk Katılım Bankası Çerkezköy Şubesi’nin resmi açılışı dün saat 15.00’da yapıldı. Açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Temel Hazıroğlu, Bölge Müdürü Sinan Çakır, Çerkezköy Şube Müdürü Ömer Daşdemir, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna ile çok sayıda davetli katıldı. Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna’nın duasının ardından bankanın açılış kurdelesini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcısı Temel Hazıroğlu, Bölge Müdürü Sinan Çakır, Çerkezköy Şube Müdürü Ömer Daşdemir birlikte kesti.

 

 

 

 

8 PERSONEL İLE HİZMET VERECEK

Banka ile ilgili bilgi veren Şube Müdürü Ömer Daşdelen, Çerkezköy’de ilk şubelerini açmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. 2 katlı olan bankada ilk etapta 8 personel ile hizmet vereceklerini söyleyen Daşdelen, Çerkezköy halkına en iyi hizmeti vermek için gayret edeceklerini söyledi.

 

 

 

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10