Mandalı "Sorunların çözümü öncelikli görevim olacak"

Uzun yıllardır Kapaklı İnönü Mahallesi'nde muhtarlık yapan 62 yaşındaki Sebahattin Mandalı, 30 Mart'ta yapılacak olan seçimler için yeniden İnönü Mahallesi'nden muhtarlığa adaylÄ?

Kapaklı 19.02.2014 13:56:00 0
Mandalı

EN İYİ HİZMETİ VERMEYE ÇALIŞTIM

25 yıllık çalışma hayatının ardından emekliye ayrıldığını ve yıllardır İnönü Mahalle Muhtarlığı görevini yürüttüğünü söyleyen Mandalı “On yıldır mahallemize ve İnönü Mahallesi allesi halkına elimden gelen en iyi hizmeti verdiğime inanıyorum. Mahalleli ile sürekli iletişim halindeyim. Sabah 8.30 akşam 17.00 saatleri arasında muhtarlıktan ayrılmayıp öğle molası dahi vermiyorum. Hafta içi muhtarlıktan ayrıldığım zamanlarda da mahallemin eksiklerini tespit ederek ilgili kurumlarla irtibata geçip alt yapı işlerinin aydınlatma arızalarının, doğalgaz çalışmaları esnasında bozulan yolların yapılması için takipçi oldum” dedi.

 

SADECE MÜHÜR BASAN BİR MUHTAR OLMADIM

İnönü Mahallesi’nin yollarının yüzde 95’inin betonla kaplandığını, bozulan yolların yüzde 60’ının asfaltla kaplandığını söyleyen Mandalı “Elimizden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Öncelik her zaman halka hizmettir. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu düşünüyorum ve bu felsefe ile önceki dönemlerde de olduğu gibi yeni dönemde de ilgili kurumlar ile işbirliği içersinde çalışarak mahalle sakinlerinin sorunlarını çözmek en öncelikli görevim olacaktır. Muhtarlığım süresinde hiçbir zaman sadece mühür basan ve imza atan muhtar olmadım. Yoksuluyla, zenginiyle her zaman birlikte olduk. Yeni dönemde de öyle olmaya devam edeceğim. Beş yıl daha hizmet için mahalle sakinlerinin desteğini bekliyorum” dedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10