Timur "Daha yaşanır bir mahalle hayal ediyorum"

2009 yerel seçimlerinde Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarlığı'na seçilen Necmi Evirgen'in bazı sebeplerden dolayı muhtarlıktan ayrılmasının ardından 2012 yılı Temmuz ayında 1.aza olarak vekaleten

Çerkezköy 20.02.2014 13:46:00 0
Timur

YETKİ VE SORUMLULUKLARIMI ÖĞRENDİM

Mutlu Timur, mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini ve yarınlar için var olduğunu belirterek “2009 yılında eski muhtarım Necmi Evirgen’in yanında 1’inci sıradan aza seçildim. Muhtarımın rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 30 aydır Gazi Osman Paşa Mahallesi muhtarlığını yapmaktayım. Yetki ve sorumluluklarımı öğrendim. Bu zaman içersinde boş laf değil hizmet ürettim. Muhtarlık ile ilgili eksiklikleri biliyorum” diye konuştu.

 

TEK KATLI BİNA İÇİN SÖZ ALDIM

Muhtarlığını ikinci katta olması dolayısıyla yaşlı ve engelli vatandaşların muhtarlığa gelmekte zorlandıklarını dile getiren Timur “Muhtarlığın en büyük sorunu da budur. Bu konuyu Belediye Başkanımız Ali Ertem ile görüştüm” dedi. Tek katlı yeni bir muhtarlık binası yapılması için söz aldığını ifade eden Timur “Nakdi ve gıda dağıtım işlerinin adil olmadığını telafus edilmektedir. İhtiyaç sahiplerini sosyal yardım vakfına yönlendirerek, adil olarak dağıtılmasını sağlıyoruz. Yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın sorunlarını biliyor, ilgili makama yönlendirerek sorunlarını çözüyorum” dedi.

 

“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM”

Timur, gelecek vadeden nesiller için daha yaşanabilir bir mahalle hayal ettiğini ifade ederek “Seçilmem halinde Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde yaşayan herkesin derdi ve sorunuyla yakından ilgileneceğim. Bu nedenle de elde ettiğim bu deneyimlerden dolayı da Gazi Osman Paşa Mahalle muhtarlığına aday oldum. Mahalle sakinlerinin desteğini bekliyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10