Hem eğlendiler hem öğrendiler

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Trafik Tescil Büro amirliği ekipleri öğrencilere yönelik trafik eğitimleri sürdürüyor.

Çerkezköy 23.02.2014 18:05:00 0
Hem eğlendiler hem öğrendiler

TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ

Polis ekipleri “Çocukların Sosyal Gelişimi Projesi” önceki gün de Fevzipaşa İlkokulu’nda öğrencilere trafik eğitimi verdi. Trafik Denetleme Büro Amirliği’nden Polis Memurları Yaprak Türkay, Ensar Kır ve Eray Yılmaz minik öğrencilere yaş seviyelerine uygun olarak çizgi film, video ve slayt eşliğinde öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgiler verilerek, yayaların trafikte uyması gereken kurallar, yaya ve okul geçitlerinin nasıl kullanılacağı ve trafik ışıkları hakkında bilgiler verildi.

 

 

 

 

YANICI MADDELERLE OYNAMAYIN

 Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevli polis memurları Cansu Akın ve Süleyman Kayışlı ise öğrencilere tanımadıkları kişilere kapı açmamaları, yanıcı ve kesici maddelerle oynamamaları gerektiğini konusunda öğrencileri uyardı

 

 

 

 

AMACIMIZ FAYDALI BİREYLER OLMALARINI SAĞLAMAK

Amaçlarının öğrencileri şimdiden yetiştirmek ve topluma faydalı birer birey olmalarını sağlamak olduğunu söyleyen Toplum Destekli Polislik Büro amirliği polisi Süleyman Kayışlı “Bizlerin amacı Toplumun içine girip vatandaşlarımıza yardımcı olmaktır. İleride başlarına gelebilecek okuldan eve evden okula giderken, serviste, sokakta nasıl yürümesi gerektiğini, emniyet kemerini bağlamalarını gerektiği şeklinde hem genel güvenlik ile ilgili çocukları bilgilendirmeyi amaçlıyoruz” dedi. Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Musa Dinç de trafik kurallarının küçük yaştan itibaren verilmesi gerektiğini ifade ederek “Eğitimde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ve Trafik Tescil Müdürlüğü'nün katkılarını gördük. Çocuklar, hem öğrendiler hem zevkli bir gün yaşadılar. Katkılarından ve verdikleri eğitimden dolayı emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10