Yücel "Karaağaç her geçengün daha da gelişiyor"

Merkez Lokantası, dün saat 12.00'da düzenlenen törenle Karaağaç'ta faaliyet göstermeye başladı.

Kapaklı 23.02.2014 19:52:00 0
Yücel

HİZMETE AÇILDI

İşletmeciliğini Kamil Çiftçi’nin yaptığı Merkez Lokantası’nın açılış töreni törenine Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üye Adayları Mustafa Çetin, Akın Yılmaz, Salih Bezgin, Çetin Özhan, Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belediye Meclis Üye Adayı Yakup Torun ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

 

KARAAĞAÇ HER GEÇEN GÜN GELİŞİYOR

Özkan Yücel ile Ömer Karadeniz tarafından açılışın yapılmasının ardından program Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Karaağaç Belediyesi Cenaze Hizmetleri Sorumlusu Galip Coşkun’un Kuran-ı Kerim’in yaptığı Kuran-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından konuşan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel açılışa katılan herkese teşekkür etti. Karaağaç’ın, her geçen gün daha da geliştiğini ifade eden Yücel “Yatırımcıların dikkatini çeken bir yer haline geliyor. Bu çerçevede açılışını yapmakta olduğumuz Merkez Lokanta’nın başta işletmecisi Kamil Çiftçi’te olmak üzere tüm Karaağaç’a, Kapaklı’ya ve tüm bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

GÜVEN DE KATILDI

Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı Karaağaç’ta gerçekleştirilen açılış programına katılmazken, Demokrat Parti’den Kapaklı Belediye Başkanlığı’na aday olan Veysel Güven de programa gecikmeli katıldı. Açılış törenin ardından tüm katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

 

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 

 

 

 

 

      

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10