TREDAŞ yeni yerine taşınmak için gün sayıyor

Yıllardır Hayri Batur Caddesi'nde Erkaynak İş Merkezi'nde hizmet veren TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü, yeni hizmet binasına taşınmak için gün sayıyor. TREDAŞ Çerkezkö

Çerkezköy 25.02.2014 16:49:00 0
TREDAŞ yeni yerine taşınmak için gün sayıyor

YENİ YERİNE TAŞINIYOR

İki ayrı blokda toplamda 900 metrekarelik alanda faaliyet gösterecek olan TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü ile Müslümoğulları arasında geçtiğimiz hafta sözleşme imzalanırken, TREDAŞ ve TREPAŞ’ın önümüzdeki günlerde itibaren yeni yerlerinde hizmet vermeye başlayacağı belirtildi. TREDAŞ ve TREPAŞ’ın yeni yerine taşınması ile birlikte yıllarca kurumdaki işlemlerini gerçekleştirmek için 3 kat verdiven çıkmak zorunda kalan vatandaşlar da rahat bir nefes alacak.

 

107 PERSONEL İLE HİZMET VERİYOR

Yetkililer, TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü’nün, 107 personel ile ilçede hizmet verdiğini belirterek “TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü’nün hizmet alanı, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerini kapsıyor. Çerkezköy İşletmeMüdürlüğü sorumluluk alanı içerisinde 102 bin aboneye hizmet veriliyor. Müdürlüğümüz, 2001 yılının Temmuz ayında Çerkezköy İşletme Müdürlüğü olarak müşterilerimize sağlıklı ve kaliteli hizmet sunmaya başlanmıştır” dedi.

 

MART AYINDA TAŞINMASI BEKLENİYOR

TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü’nün Mart ayı içerisinde, müşterilerine yeni hizmet binasında, yeni ve modern görünümüyle hizmet vermeye hazırlandığını ifade eden yetkililer “Şirketimiz Trakya Elektrik Dağıtım A. Ş. Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne illerinde toplam 920 bin aboneye hizmet vermektedir” diyerek abonelere kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek adına özverili bir şekilde çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

 

Haber  / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10