Kaymakam Kubilay, hatıra ormanı oluşturulmasını istedi

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında ilçedeki görevine başlayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, PTT Çerkezköy Merkez Müdürlüğü, Türk Telekom Çerkezköy Ofisi ve Çerkezköy Orman İşle

Çerkezköy 27.02.2014 15:57:00 0
Kaymakam Kubilay, hatıra ormanı oluşturulmasını istedi

İLK ZİYARET PTT’YE

Kaymakam Kubilay, ilk olarak Çerkezköy PTT Merkez Müdürlüğünü ziyaret ederek kurum müdürü Ali Arslan ile beraber birimleri denetledi. Çerkezköy Merkez PTT Müdürü Ali Arslan yapılan çalışmalarla ilgili Kaymakam Kubilay’a bilgiler verdi. Vatandaşlarla da sohbet eden Kubilay, yapılan hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu. Uzun süreli sıra beklemekten yakınan vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi için tüm girişimlerde bulunulacağını söyleyen Kubilay, PTT Tekirdağ Baş Müdürü ile telefonla görüşerek sorunları iletti.

 

 

 

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 PTT Merkez Müdürlüğü’nün daha büyük bir yerde olması ve personel takviye edilmesi gerektiğini söyleyen Kaymakam Metin Kubilay diğer çalışma ofislerini de ziyaret etti. PTT ziyaretinin ardından Türk Telekom Çerkezköy Ofisine geçen Kubilay, Türk Telekom Çerkezköy Ofis Şefi Ogün Çelik ile beraber tüm birimleri personeli ile beraber ziyaret etti ve denetledi. Burada da hizmet için bekleyen vatandaşlarla da sohbet etti. Ofis Şefi Ogün Çelik’ten yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Kubilay, Türk Telekom binasının fiziki yapısının elverişli olduğuna, temiz ve ferah çalışma alanlarının hizmet kalitesini artırdığını belirtti.

 

 

 

 

ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİNİ DE ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Orman İşletme Şefliği’ni de ziyaret eden Kubilay, Orman İşletme Şefi Orman Mühendisi Ekrem Ferhatoğlu ile görüşerek Çerkezköy Orman İşletmesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık Hatıra ormanının oluşturulmasını isteyen Kaymakam Kubilay ivedilikle tüm hazırlıkların tamamlanmasını istedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10