Muhtarlardan başkana 'hizmet binası' teşekkürrü

Çorlu Alipaşa Mahalle Muhtarı İsmail Tezyürek ve Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Arcan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Çorlu 3.03.2014 11:00:00 0
Muhtarlardan başkana

TEŞEKKÜR ETTİLER

Çorlu Belediyesi tarafından yeni yaptırılan hizmet binaları, Alipaşa Mahallesi ve Zafer Mahallesi muhtarlarına teslim edildi. Hizmetlerinden dolayı Başkan Baysan'a teşekkürlerini sunan Alipaşa Mahalle Muhtarı İsmail Tezyürek, "Öncelikle Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a ve tüm çalışanlarına bu binayı mahallemize kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız çok memnun" dedi. İşlemlerini yapmak için muhtarlık binasına gelen mahalle sakinleri, yeni yapılan muhtarlık binalarını beğendiklerini kaydetti. Vatandaşlar "Belediye başkanımıza bizde teşekkür ediyoruz. Çok modern ve çağdaş bir bina olmuş, burada sorunlarımızı muhtarımıza daha rahat aktarabiliyoruz" dedi.

 

6 BİNANIN YAPIMI DEVAM EDİYOR

Çorlu Belediyesi tarafından daha önce yaptırılan 6 muhtarlık binası teslim edilmişti. Tamamlanan 4 yeni muhtarlık binası ile toplamda 10 mahalle muhtarlık binası çağdaş ve modern yapıya kavuşturarak vatandaşın hizmetine sunulmuş oldu. 6 muhtarlık binasının da yapım çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10