CHP'ye 'ayrımcılık' tepkisi

2009 seçimlerinde Saadet Partisi'nden Kızılpınar Belediye Başkan Adayı olan, 2014 seçimleri öncesi de CHP'den Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusu yapan Mehmet Beydoğan

Çerkezköy 3.03.2014 13:19:00 0
CHP

“AYRIMCIIK YAPILDIĞINI GÖRDÜM”

Önceki gün AK Aprti’nin Gazi Mustafa Kemal Paşa Seçim Bürosu’nda düzenlenen katılım programında konuşan beydoğan, daha düne kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nde yer aldığını anımsatarak “Diyeceksiniz ki neden AK Parti’ye katıldın? CHP Belediye Başkan Adayı’nın oyunları sonucu biz listeye alınmadık. Ayrımcılık yapıldığını gördük. Bu nedenle bu zamana kadar hiçbir ayrımcılık yapmayan AK Parti çatısı altında toplanmaya karar verdik” dedi. Beydoğan, katılım töreninde kendisini yalnız bırakmayan Vanlı hemşerilerine de teşekkür etti.

 

 

 

 

KENDİMİ AK PARTİ’NİN DENİZİNE ATIYORUM

Kafatasçılık yapan bir partide yer almak istemediğini söyleyen Beydoğan “ AK Parti’ye katıldım. Çünkü onların bugüne kadar ayrımcılık yaptığını görmedim. Siz hep bana ‘Sen kendini denize atsan biz de senle birlikte o denize atlarız’ dediniz. Ben kendimi AK Parti’nin denizine atıyorum. Sizleri de oraya bekliyorum” diye konuştu. Beydoğan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in görev süresi boyunca ilçede yaşayan hiçkimse arasında ayrımcılık yapmadığını belirterek “Bu zamana kadar AK Parti’ye geçmedim. Çünkü bizi orada temsil eden hemşerilerim vardı. Ama gün birlik günüdür” dedi. Beydoğan, 30 Mart seçimlerinde CHP’yi sandığa gömmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

 

 

 

 

HİZMETİ EN İYİ TEMSİL EDEN AK PARTİ’DİR

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de seçim döneminin, insanların aslında ne olduklarını gösterdikleri bir süreç olduğunu ifade ederek “Yol arkadaşımız olduğunu düşündüğümüz insanlar, süreç kendi lehlerine işlemeyince bizi terk ettiler. Bu durum gösteriyor ki siyaseti kendi kirli menfaatlerine alet ediyorlar. Mesele hizmetse, bunun adının ne olduğu önemli değil. Biz hizmeti en iyi temsil edenin AK Parti olduğuna inanıyoruz” dedi. 

 

3 KIRMIZI ÇİZGİMİZ VAR

Ertem, AK Parti olarak 3 kırmızı çizgileri olduğunu dile getirerek “Biz bölgesel milliyetçiliği rafa kaldırdık. Bu vatan topraklarının üzerinde yaşayan 76 milyon insanın her biri bizim gözümüzde eşittir. Biz etnik milliyetçiliği de ortadan kaldırdık. İnsanlar arasında Türk, Kürt, Çeçen, Laz, Roman gibi ayrım yapmıyoruz. Bizim için tüm vatandaşlarımız birdir. Biz dinsel milliyetçiliği de rafa kaldırdık. Bize düşen ayrım yapmadan herkese hizmet etmektir. AK Parti’ye gösterdikleri teveccüh için tüm Çerkezköy halkına teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’DE BİR ŞEYLER DÖNÜYOR

Çerkezköy’de son zamanlarda bir şeylerin döndüğünü ileri süren Ertem “Birileri milliyetçi söylemlerle bazı vatandaşlarımızı dışlamaya çalışıyor. AK Parti olarak bu tür olaylara asla mahal vermeyiz.  Bizde böyle bir şey olamaz” dedi. Katılım programına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve eşi Nuran Ertem’in yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Meclis Üyesi Adyları, Vanlılar ve çok sayıda partili katıldı.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10