Bakan Güllüce ile bir araya geldiler

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve AK Partili Tekirdağ İl genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, Bağcılar Belediyesi'nin toplu açılış töreninin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÃ?

Çerkezköy 4.03.2014 13:26:00 0
Bakan Güllüce ile bir araya geldiler

BAKANLIĞIMIZIN GÖZBEBEĞİ

Yaklaşan seçimler öncesi yoğunluktan dolayı Çerkezköy ziyaretinin mümkün olmadığını belirten Bakan Güllüce “İnşallah bu ziyaretimizi seçimlerden hemen sonra yaparız. Çerkezköy yarattığı istihdamla bakanlığımızın göz bebeği yerleşim yerlerinden biri. Hükümet olarak çevreye önem veriyoruz” dedi.

 

ŞEHİRLER NEFES ALACAK

Ülke genelinde uygulamaya koydukları kentsel dönüşüm projesi ile hem illerin hem de büyük şehirlerin nefes alacağını belirten Güllüce “Çerkezköy de sanayisi ile ülke ekonomisine her daim artı değerler katan ender yerleşim birimlerimizin başında gelmektedir. Çerkezköy'ün son on yılda şehirleşme moduna girdiğini sadece bizler Ankara'dan görmüyoruz, orada yaşayan sizler gibi hemşehrilerimiz de bunu yakinen görüyor ve biliyorlar. Tekirdağ’ın büyükşehir olması ile birlikte Çerkezköy'e hem çevre konusunda hem de kentsel dönüşüm noktasında her türlü girişimde bulunacağız” dedi.

 

SEÇİMDEN SONRA ZİYARET EDECEK

Karaca ve Belindir'in Çerkezköy davetine teşekkür eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programının uygun olması durumunda seçimlerden sonra ziyaret edeceği yerlerin arasında Çerkezköy'ün de olacağını kaydetti.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10