Korkmaz "Çerkezköy'ün kaybedecek zamanı yok"

Kızılpınar'ın kapanarak Çerkezköy'e bağlanmasının ardından Büyük Birlik Partisi'nden Çerkezköy Belediye Başkan adaylığını açıklayan Kızılpınar Belediye Başka

Çerkezköy 6.03.2014 17:40:00 0
Korkmaz

KIZILPINAR’A YAPTIKLARIMIZI ÇERKEZKÖY’E DE YAPACAĞIZ

BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, Belediye meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte Öztrak Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret eden Korkmaz “Bütün partileri bir kenara koyun ve eksiklerini görün. Çerkezköy’ün kaybedecek zamanı yok. Yeteri kadar kaybetmiştir. Bizim gerçekten Çerkezköy için büyük projelerimiz var. Kızılpınar’a 500 kişilik konferans salonu, 2 bin kişilik düğün salonu, gençlik merkezi, kültür merkezi, futbol sahası kazandırdık. Ayrıca Kızılpınar’da bulunan vatandaşlarımız da artık arıtılmış su içiyorlar. Çerkezköy’ün suyunu içemiyorsunuz. İnşallah hep birlikte bu hizmetlerin hepsini buraya getireceğiz” diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY’DE BAYRAM OLACAK

Korkmaz ziyaret sırasında basın mensuplarına da seslenerek “Duydunuz değil mi, Çerkezköy kararını vermiş. Vatandaşlarımız 30 Mart seçimlerini bekliyorlar. Bu tarihte Çerkezköy’de bayram olacak. Gezdiğimiz esnafımız bu seçimlerde oylarını Büyük Birlik Partisi çatısı altında toplayacaklarını kaydediyorlar” dedi. AK Partililer ile birlikte Öztrak Caddesi’ndeki esnafı dolaştıklarında vatandaşların girdikleri yerleri boşalttıklarını ve kendilerine selam bile vermediğini söyleyen Korkmaz “Bizi gören vatandaş bizlerle bütünleşiyor. Vatandaşlarımızın bize karşı sıcaklığını herkes görüyor” dedi.

 

 

 

 

SORUNLARI YERİNDE GÖRECEĞİZ

Belediyeyi aldıkları zaman sorunları yerinde göreceklerini söyleyen Korkmaz “Bu zamana kadar belediye başkanını sokakta bulunan esnafı bir gün dahi dolaşmadığını duyuyoruz. Bizler belediyeyi vatandaşlarla birlikte yöneteceğiz. Bunu Kızılpınar’da başlattık. Kızılpınar’ı İstanbul’un Atakent’i yaptık. Yollardan dolayı bizleri eleştiriyorlar. Ama vatandaşım o eleştirenlere gerekli cevabı veriyor” dedi. Korkmaz, projeleri ile ilgili de esnafa bilgi verdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10