Tever'den örnek davranış

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda geçtiğimiz yıl Şubay ayında gerçekleştirilen seçimlerde rakibi Süleyman Kozuva ile kıyasıya bir yarış içine giren ve seçimi 10-0 kaybeden Dursun Ali Tever,

Çerkezköy 6.03.2014 18:07:00 0
Tever

“YENİ GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇOK BEĞENDİM”

TeverPan Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Eski Başkanı Dursun Ali Tever, dün saat 11.00’da gerçekleştirdiği ziyarette ÇTSO Yönetimi’ne hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette konuşan Tever, ÇTSO’da kısa süre önce tamamlanan yenileme çalışmalarının ardından, odanın yeni görüntüsünü çok beğendiğini ifade ederek “Oda değişimin ardından çok güzel olmuş. Biz de kendi dönemimizde, hizmet binasıyla ilgili böyle bir değişiklik yapmayı düşünmüştük ama bu görev Süleyman Başkan’a kısmet oldu” dedi.

 

“İYİ İŞLER YAPTI”

Tever, bu kadar büyük bir değişim beklemediğini ifade ederek “Odadaki bu büyük değişimin ve güzelliğin karşısında söylenecek söz yok. Başkanı ve Yönetimi bu başarılı çalışma için tebrik ediyorum. Çok başarılı bir işe imza atmışlar” dedi. Başkan Kozuva’nın iyi işler yaptığını dile getiren Tever; “Yeni Yönetime görevlerinde başarılar diliyor, kendileri ve Oda Üyeleri için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kozuva ve ekibi, göreve geldikleri günden bu yana güzel işlere imza attılar. ÇTSO hizmet binasında yapılan tadilat da yeni yönetimin yaptığı güzel işlerden birisidir” dedi.

 

ÖNCELİĞİMİZ ÜYE MEMNUNİYETİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Önceliğimiz her zaman için üye memnuniyeti. Yaptığımız her iş, attığımız her adım üyelerimizin daha kaliteli bir hizmet alabilmesine sağlamak için. En son yaptığımız bu Hizmet binası tadilatının amacı da, Odamızın fiziki şartlarını iyileştirerek, üyelerimize daha rahat edebilecekleri bir ortamda hizmet sunmaktır” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10