Mandalı projelerini açıklıyor

2014 seçimleri öncesi CHP'de Belediye Başkan Adayı olan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, projelerini açıklamaya devam ediyor.

Kapaklı 7.03.2014 11:26:00 0
Mandalı projelerini açıklıyor

KENT PARKI YAPILACAK

 Bahçelievler Mahallesi İle Cumhuriyet Mahallesi’nde 19 Mayıs Caddesi ve Hoca Ahmet Yesevi Caddesi arasında kalan, imar planında piknik alanı ve park olarak ayrılmış yaklaşık 36 bin metrekare alanda bir kent parkı yapacaklarını ifade eden Mandalı “Bu proje Kapaklı’nın mega projelerinden biri olacak. Kentparkın içinde yeşil alanlar, ağaçlar, çiçek bahçeleri,  dinlenme, gezinti, eğlence alanları, çocuklar için oyun alanları, büfeler,  pergole ve kamelyalar, çay bahçeleri, lokanta, otopark, bisiklet yolları, kros yolları bulunacaktır. Kent parkımız Kapaklının çehresini, vizyonunu değiştireceği gibi, ilçemize değer katacak, halkımız burada her türlü dinlenme, gezinti, eğlenme ve spor ihtiyacını karşılayabilecek. Daha modern ve çağdaş bir Kapaklı için hizmetlerimize devam edeceğiz. Halkımızın her şeyin en iyisine layıktır” dedi.

 

 

 

 

CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Pınarça’daki İkizgöller mevkiinde, Kapaklı’da ve çevresinde yaşayan vatandaşların çeşitli dinlenme, eğlenme ve spor ihtiyaçlarını karşılamak, ilçenin güzelliğine katkı sağlamak ve turistik hareketlere imkân vermek maksadıyla , içerisinde günübirlik kullanım imkânı yanında gecelemeye de imkân sağlayan Bungalov Evleri, kır lokantası, kır kahvesi gibi, doğa ile uyumlu yapı ve tesisler, piknik üniteleri, kameriye ve diğer rekreasyonel yapı ve tesisleri ihtiva eden Kapaklı İkizgöller Mesire alanımızı düzenleyip kullanımına açacaklarını söyleyen Mandalı “Vatandaşlarımız buraya gelerek spor, dinlenme, eğlence, piknik gibi ihtiyaçlarını giderebileceği gibi yapacağımız doğaya uyumlu bungalov evlerinde konaklama imkanı bularak hoşça vakit geçirecekler, göl ve orman manzarası içinde huzur bulacaklar. Nasıl Kazak Gölünü Trakya’da bir örnek ve cazibe merkezi haline getirdiysek İkiz göller Mesire alanını da örnek gösterilecek ve imrenilecek bir cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

 

KAPAKLI SEMT PAZARI PROJESİ

Esnafın ve vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmesi için de proje hazırladıklarını söyleyen Mandalı “Bu projemizde,  hem esnafımızı rahatlatıp hem de ilçe ekonomisine hareketlilik kazandırmak istiyoruz. Bizler halkımız için varız, halkımızın sağlıklı, güvenli ve daha nezih alanlarda alışveriş yapması adına yaptığımız bu önemli projemizi kısa zaman içerisinde tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Biz projelerimiz üzerinde emek veriyoruz ve çalışıyoruz. En ince ayrıntısına kadar değerlendiriyoruz. Akılcı  kalıcı ve yapılabilirliği olan projeler üretiyoruz” dedi. Kapaklı Semt Pazarı içerisinde zemin katı  4940 metrekare, içerisinde 112 adet kapalı otopark  51 adet açık otopark  olacağını belirten Mandalı “Ayrıca 1000 metrekare yük indirme ve bekleme alanı, 30 adet toplam 1000 metrekare kapalı depo alanı, 1.kat toplam 4840 metrekare, 3570 metrekare toplam pazar alanı, 13 adet 440 metrekare kapalı depo, 13 adet 327 metrekare dükkan ve 67 metrekare bay ve bayan wc  olacak” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10