Baysan ve Albayrak'tan Ziraat Odası'na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kadir Albayrak ve Çorlu Belediye Başkan adayı Ünal Baysan Çorlu Ziraat Odası Başkanı Recep Şişman ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret

Çorlu 9.03.2014 17:19:00 0
Baysan ve Albayrak

MEVCUT GÖLETLERDEN FAYDALANMALIYIZ

Başkan adayı olarak ilk ziyaretini Çorlu Ziraat Odası’na yaptığını söyleyen Baysan, “Ziraat Odası başkanımızla uzun yıllar süren siyaset hayatımda iyi ilişkiler içinde olduk. Bundan sonra da çalışmalarımızı el ele, gönül gönüle devam ettirebilmeyi diliyorum. Büyükşehir yasasının şehirlere yatırım yapma imkânı doğurduğu gibi çiftçiyle ortak proje yapılması imkânı oluştu” dedi. CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak da “Tarım Tekirdağ’ın en önemli 5 ana damarından biridir hatta en önemlisidir. Tekirdağ’ın 6 bin 313 kilometrekare arazisinin 3 bin 750 kilometrekaresinde tarım yapılıyor. Ancak bununu sadece yüzde 7`si sulanabilir arazi. Bu yüzde 7’lik oranı yüzde 15`e – yüzde 20`ye çıkarmalıyız. Bu oranı mevcut göletlerden faydalanarak arttıracağız. Yeraltı su kaynaklarını kullanmadan yapacağız” dedi.

 

ESNAFI DA ZİYARET ETTİLER

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak seçim çalışmaları kapsamında Eski Sanayi Sitesi esnafını da ziyaret etti. Eski sanayi içerisinde yer alan işyerlerini tek tek dolaşan Baysan ve Kadir Albayrak esnaftan 30 Mart yerel seçimlerinde desteklerini istedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10