Köprülü "Gücümüzü ve kararlılığımızı sizden alıyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, önceki akşam saat 19.30'da Vizeliler Derneği önünde vatandaşlara seslendi.

Çerkezköy 9.03.2014 17:21:00 0
Köprülü

HİÇKİMSE BURAYI ARKA BAHÇE ZANNETMESİN

Programa CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Belediye meclis üyesi adayları ile binlerce vatandaş katıldı. CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay programda yaptığı konuşmada “Bu kalabalık birliktelik Çerkezköy’ün değişimine ve önümüzdeki beş yıllık dönemine katkı sağlayacaktır” dedi. Akay, CHP olarak bu değişimin beklentisi olarak yollara çıktıklarını ifade ederek “Bu gelecek bizlerin ve çocuklarımızındır. Menfaat beklemeksizin karar veren hemşerilerimizin beklentisidir. Bizler 2 Eylül’de bu kararlığımızı ortaya koyduk. Yedi aday adayı ile birlikte yola çıktı. Bizimle beraber yollara çıkan birilerini kötüleyenler yollarından saptılar. Kişisel siyasi beklentileri her şeyin önüne geçti. Bu kararlılık o beklentileri bir kenara koyacak ve Çerkezköy’ün gelecekteki beş yılına hizmet edecektir. Bu zikzak içersinde bulunanlara Gazi Osman Paşa Mahallesi’nden sesleniyorum. Hiç kimse burayı birilerinin arka bahçesi zannetmesin” dedi.

 

 

 

 

SADECE ÇERKEZKÖY’ÜN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

Vahap Akay, hiçbir kişisel beklentilerinin olmadığını dile getirerek “Bizler sadece Çerkezköy’ün geleceğini düşünüyoruz. Yeni belediyecilik anlayışı ile Çerkezköy’ü buluşturmak istiyorum. Güler yüzlü belediyeciliği hakim kılmak istiyoruz. Önümüzdeki beş yıl Tekirdağ Büyükşehir olduktan sonra Çerkezköy’ün geleceği adına çok önemlidir. Yeni Çerkezköy hayali ile yollardayız. CHP ailesi olarak Çerkezköy’ü sosyal alanlarla buluşturmak istiyoruz. Sporu ve sanatı Çerkezköy ile kucaklaştırmak istiyoruz. Sosyal belediyeciliği 25 yıl sonra tekrar egemen kılmak istiyoruz. Bizi beğenmeyenlere Gazi Osman Paşa Mahallesi’nden sesleniyorum. Yenilik Çerkezköy’e iyi gelecek. Buradan Balkanlılar Derneği ve Vizeliler Derneğine çok teşekkür ediyorum. Bizler bu yeniliği sizlerle birlikte yaptık. Çerkezköy’e hizmet etme sevdası var. Herkes buna ortak olsun ve Çerkezköy’e hep birlikte yönetelim” dedi.

 

 

BİRİLERİNİN BELEDİYECİLİĞİ OLMAKTAN ÇIKARMAK İSTİYORUZ

Çerkezköy Belediyesi’ni birilerinin belediyeciliği olmaktan çıkarmayı arzuladıklarını ifade eden Akay, “Doğru, ilkeli, tutarlı ve şeffaf anlayışa kavuşturmak istiyoruz. Kurulan çemberden Çerkezköy belediyesini kurtarmak istiyoruz. Çerkezköy artık kabuğunu kırsın. Sanayi kentini kendine getirmek istiyoruz. Çerkezköy kendine gelsin istiyoruz. Bu gidişe omuz verin. Çerkezköy’ün kader gününe 20 gün kaldı. Bu birlikteliğe güç katın ve omuz verin. Gelin 30 Mart’ta Chp’yi sandıklarda buluşturup geleceğimize sahip çıkalım. Çerkezköy nüfusu 120 bine dayanmış ve kabuğuna sığmaktadır. Çerkezköy bireysel tutumlardan çıkıp, daha geniş kitlelere ulaşan, gelişen nüfusuna ayak uydurabilen bir belediyecilik ihtiyacı var. Çerkezköy artık büyüdü ve belediye buna ayak uyduramadı. Kültür alanlarında, sosyal anlamda yoksunuz. Çerkezköy’ü spor parklarla buluşturacağız. Dereyi sorun olmaktan çıkarıp yaşam alanı yapacağız. Bu hafta Çerkezköy’den kimler geldi ve kimler geçti. Ama bu manzarayı kimse bulamadı. Ben bu manzaranın kıymetini bileceğim. Çerkezköy’e ve sizlere sahip çıkacağız. Ankara’dan Çerkezköy’e gelenler bu fotoğrafı çeksinler. Çerkezköy’ün geleceği için bizlere destek verin ve takip edin” dedi.

 

 

 

 

CHP BAYRAĞINI DİKECEĞİZ

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de kararlılık ve inançla yola çıktıklarını ifade etti. Köprülü “Bu inanç sizlerin kararlığı ile gelecek. 30 Mart’ta Çerkezköy Belediyesi’ne CHP bayrağını dikeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi genç ve kararlı insanlarla yola çıktı. Çerkezköy gerçekten 30 Mart’ta Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacak adayını bulmuştur. Biz kararlılık ile Çerkezköy’e zaferi getireceğiz. Biz 30 Mart’ta Büyükşehir Belediyesini, Çerkezköy Belediyesi’ni ve meclis üyelerini seçmeyeceğiz. Cumhuriyetin kurucuları İsmet İnönü ve Mustafa Kemal Atatürk’e ayyaş diyenlere ders vermek için sandığa gideceğiz. Bu ülkede başbakan olabilirsin, bakan da olabilirsin. Ama bu ülkenin kuruluş felsefesi olan “Türküm Doğruyum Çalışkanım”ı yasaklayamazsın. Onlara hadlerini bildireceğiz” dedi. Çerkezköy’ün kısa süre önce İçişleri Bakanını konuk ettiğini anımsatan Köprülü “Ama bunun beşte biri kadar kalabalığı toplayamamışlardır. Sizlerin ayakkabı kutularından paralar fışkırırken, oğullarınızın yatak odalarında paralar fışkırırken, yurtsever ve vatanseverler bu ülkenin zindanlarında çürürken, yolsuzluklara ve hırsızlıklara sizin yanınızda insanların gideceğini mi düşünüyordunuz? Bu kalabalık ve coşku 30 Mart’ta sandığa yansıyacaktır. Birileri ise pişman olacaktır. Her insanın omurgasında omur sayısı bellidir. Bazılarının omurgasındaki omurlar maalesef eksiktir. Bizler kararlı ve dik insanlarla yürürüz. Doksan yıldır dimdik ayaktayız” dedi.

 

AK PARTİ’NİN KAYBETME ZAMANI GELDİ

Köprülü, Çerkezköy’ü yönetenlerin on yıldır bir çivi dahi çakmadığını ileri sürerek “Gidin Çorlu’yu, Tekirdağ’ı, Saray’ı, Marmara Ereğlisi’ni ve Şarköy’ü görün. Şimdi ise Malkara ve Çerkezköy’de AK Parti belediyelerinin kaybetme zamanı gelmiştir. Zaman büyükşehir belediyesi ile uyumlu belediyelerin olma zamanıdır. Bizler bu kararlık ile bu inançla yola çıkıyoruz. Bizler gücümüzü ve kararlığımızı sizlerden alıyoruz. Sizlerin vereceği destekle de bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Aldığımız oyların hesabını her zaman vereceğiz. Kızılpınar, Veliköy ve Çerkezköy’de yapacağımız yatırımlarla insanların daha mutlu ve huzurlu yaşanabilir olmaların önünü açacağız” dedi. Konuşmaların ardından partililer programa gelen herkese çiçek dağıttı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10