Baysan ve Albayrak'tan köylere ziyaret

CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ünal Baysan Çorlu'da miting mahiyetindeki ilk halk toplantısını Tekirdağ'ın büyükşehir statüsünü kazanmasından sonra köy vasfından mahalle statüsÃ

Çorlu 10.03.2014 15:12:00 0
Baysan ve Albayrak

Çerkezköy Haber - Yapılan toplantı, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum’un yanı sıra CHP Çorlu Belediye Meclis Üyesi adayları, çok sayıda partili ve Önerler ile Türkgücü halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

 

 

TÜM TEKİRDAĞ’I KUCAKLAYACAĞIZ

Gündemdeki genel siyasete konu olan gelişmeleri değerlendirip Önerler ve Türkgücü sakinlerine aktaran Emre Köprülü sosyal belediyecilik alanında Çorlu Belediyesi’nin son 5 yıl içerisinde yapmış olduğu örnek hizmetlere değindi. CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak ise seçileceği günden itibaren proje ve hizmetleri müjdeleyen bir başkan olacağını belirtirken, yapılacak tüm çalışmalarda tüm Tekirdağ’ı kucaklayacağını ifade etti. Toplantıda halka seslenen CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ünal Baysan son 5 yıl içerisinde Çorlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verirken seçim sonrası söz konusu bölgelerde yapılacak yatırımlar hakkında konuştu. Büyükşehir Belediyesi’nin işlerlik kazanmasıyla tüm Çorlu’da olduğu gibi Önerler ve Türkgücü mahallelerinde de ana arter asfaltlama, ulaşım ve toplu taşıma alanında önemli çalışmalar olacağını ifade eden Ünal Baysan; Türkgücü ve Önerler mahalle içindeki kilittaşı çalışmalarının çok kısa zaman zarfında Çorlu Belediyesi imkanlarıyla sonuçlandırılacağını belirtti.  

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10