Ertem: 30 Mart yerel seçim olmaktan çıktı

Seçim çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediye Başkanı ve Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan adayı Ali Ertem meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte önceki gün saat 17.30'da Ã??

Çerkezköy 10.03.2014 16:52:00 0
Ertem: 30 Mart yerel seçim olmaktan çıktı

“BİR YEREL SEÇİM OLMAKTAN ÇIKTI”

Çerkezköy 52 Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazif Usta ziyarette yaptığı konuşmada, AK Partililere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek “Bu seçim döneminde var gücümüzle çalışıp 30 Mart’ta emeklerimizin karşılığını alırız. Bu seçim muhalefetin belirttiği gibi bir yerel seçim olmaktan çıktı. Bu seçimin bir yerel seçimden farklı genel seçim havasındaymış gibi propaganda içindeler. Bu seçim Türkiye’nin seçimidir. Başbakanın dediği gibi istiklal mücadelesi seçimidir” dedi.

 

 

 

 

“AĞAÇLARI BAHANE ETTİLER”

Ülkenin üzerine çeşitli oyunlar oynandığını iddia eden Ertem “Gezi parkı olaylarında üç beş ağaç bahane edildi. Bununla birlikte kaos ortamı yarattılar. Kamu mallarını yağmaladılar ve esnafı da usandırdılar. 2013 Mayıs ayında Türkiye için önemli gelişmeler oldu. İki tane nükleer santral ihalesi, üçüncü hava alanı ihalesi, 3.köprü ihalesi yapıldı. Ayrıca kanal İstanbul projesi de o aylarda hızlandırıldı. Bu olaylar birilerini rahatsız etti. Bu ülkenin çağ atlamasını güçlü bir ülke imajını verecek bu projelerin önüne geçip büyümemesini istediler. Akabinde bu olayları başlattılar.  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan üç beş çapulcuğa imkan verecek birisi değildir. Dik duruşunu orada da göstermiştir. Sonucunda da milyonlarca insan meydanlarda kendisine destekte bulunmuştur” dedi.

 

 

 

 

“BAŞBAKANIN İMAJINI DÜŞÜRMEK İSTEDİLER”

Başbakanı al aşağı edemediklerinden dolayı 17 Aralık’ta ne olduğu belli olmayan içerisinde değişik davanın olduğu girişimle bir torba içine konulduğunu ileri süren Ertem “Üç sene beklettikleri davaları seçime üç ay kala operasyon şeklinde hükümete ve başbakana darbe girişiminde bulunuldu. Hükümetin yolsuzluk yapılıyor imajını oluşturup, bu milletin gönlünde Tayyip Erdoğan sevgisini yok etmekti. Bu ülkede yolsuzluk yapan herkesin Allah cezasını versin. Türkiye cumhuriyeti yasaları da hesabını sormalıdır. 25 Aralık operasyonu ile geniş kapsamlı bir şekilde o yatırımları yapacak müteahitler ve devlet kurumlarına yönelik operasyon başlattılar. O yatırımları durdurmak ve yolsuzluk operasyonu ile başbakanın imajını vatandaşa karşı düşürmek istediler” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

PROJELERİNİ ANLATTI

Ertem, 10 yıldır Çerkezköy’de yaptıkları alt yapı ve üst yapı çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Ekibini tanıtan Ertem, projelerini de açıkladı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10