İstiklal Marşı'nın kabulünü tiyatro ile anlattılar

İstiklal Marşı'nın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilişinin 93.yıldönümü dolayısıyla Özel İdare İlkokulu'nda program düzenlendi.

Çerkezköy 12.03.2014 15:23:00 0
İstiklal Marşı

ŞİİRLERLE DEVAM ETTİ

7/F sınıfı öğrencisi Zehra Furan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başlayan program, 7/C sınıfı öğrencisi Aslı Karabel’in “İstiklal Marşı’na”, Sıla Aksu’nun “Bayrak”, 4/B sınıfı öğrencisi Elif Mine Uygun’un “Mehmet Akif” ve 7/A sınıfı öğrencisi Rabia Sezgin’in “Vefakar Akif” isimli şiirleri okumaları ile devam etti.

 

 

 

 

TİYATRO GÖSTERİSİ İLGİYLE İZLENDİ

Sunuculuğunu Anıl Aslan ve Semanur Akar’ın yaptığı programda, Çağla Dik, Esra Çiçek, Yunus Emre Aşık, Emre Öztürk, Nurşin Karadaban, Mustafa Altıntaş, Esma Furan ve Büşra Dursun, tiyatro gösterisi ile İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin anlattı. Semanur Akar, Eray Aksu, Şule Kontaş, Gönül Gülsoy, Abdullah Arıcan, Ali Töre, Yunus Emre Aşık, Mustafa Altıntaş, Berivan Hasbeyoğlu ve Büşra Dursun’dan oluşan koronun konserinin ardından Okulda düzenlenen İstiklal Marşı’nı en güzel okuma yarışmasında birinci olan 8/D sınıfı öğrencisi Teknur Bakkal, İstiklal Marşı’nı okudu. Programın sonunda konuşan okul müdürü Esat Aktaş, “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” derken, ülkemizde Mehmet Akif Ersoy gibi yazarların da artmasını temenni etti.

 

 

 

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10