Palak: Çerkezköy daha iyi sağlık hizmetlerine kavuştu

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, dün belediye meclisi üyesi adayları Uğur Erem, Rağbet Erol ve Nedim Yılancı ile birlikte Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak'ı

Çerkezköy 14.03.2014 17:54:00 0
Palak: Çerkezköy daha iyi sağlık hizmetlerine kavuştu

TIP BAYRAMINI KUTLADI

Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr.Olcay Palak’ın çalışmalarını takdir ettiklerini belirten Akay, “Sizleri uzun yıllardan beri çok iyi tanıyoruz. İlçemizde göreve başladığınız günden bu yana ilçemizin sağlık konusunda ilerlemesi yönünde yaptığınız özverili çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Bu gün Çerkezköy’ümüzün sağlık konusunda ilerlemesinde sizlerinde payının büyük olduğunu düşünüyorum. Temennimiz ilçemize yapılacak yeni sağlık kurumlarıyla da hem ilçe halkımıza hem de bölge halkına daha da iyi sağlık hizmeti vermesidir. Bu günkü sizlere ziyaretimizin amacı 14 Mart Tıp Bayramınızı kutlamak. Bu nedenle şahsınızı, şahsım, belediye meclisi üyesi arkadaşlarım ve partim adına ilçemizde görev yapan tüm hekimlerimizin Tıp Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum” dedi.

 

YATIRIMLARDAN İLÇEMİZ DE PAYINI ALDI

Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Olcay Palak da Çerkezköy’ün her geçen gün iyi sağlık hizmetlerine kavuştuğunu ve çevre ilçelere de büyük oranda sağlık hizmeti verildiğini belirterek “Sağlık konusunda son yıllarda ülke genelinde yapılan yatırımlardan ilçemiz de pay aldı. Geçtiğimiz günlerde temeli atılan yeni 200 yataklı Devlet hastanemiz 2015 yılı’nın Nisan ayında hizmete girecek. Bu hastanemizin hizmete girmesiyle birlikte de ilçemiz ve çevre ilçe halkına daha da iyi sağlık hizmeti verilecek” dedi.

 

BÖLGENİN ÖNEMLİ BİR KENTİ

İlçede 200’ün üzerinde hekim bulunduğunu belirten Palak “Hekimlerimiz 24 saat görev yapıyor. Artan nüfus ile ilçemiz sağlık alanında da önemli bir ilerleme kaydetti. Bu gün Çerkezköy Sağlık konusunda da bölgenin önemli bir kentidir” dedi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

   

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10