Çerkezköyspor zorlu deplasmanda

Bölgesel Amatör Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan temsilcimiz Çerkezköyspor ligin 22.hafta karşılaşmasında deplasmanda İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor'a konuk olacak. İstanbul Küç

14.03.2014 18:40:00 0
Çerkezköyspor zorlu deplasmanda

Çerkezköy Haber- Çerkezköyspor 22.hafta karşılaşmasında deplasmanda Halide Edip Adıvarspor karşısında üç puan arayacak.

 

EDİRNESPOR’A MAĞLUP OLDU

Çerkezköyspor bir önceki hafta evinde lider Edirnespor Gençlik Kulübünü konuk etti. Maça rakibi karşısında mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulamadı. Rakibine kolay pozisyon şansı tanımayan ve sağlı sollu ataklarını devam ettiren Çerkezköyspor müthiş bir futbol ortaya koydu. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde de tek kale bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor rakibinin son dakikalarda gelen golüne engel olamadı. Son dakikalarda Serkan ile önemli bir fırsatı değerlendiremeyen temsilcimiz karşılaşmadan da 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı.

 

MAÇ YARIN OYNANACAK

Çerkezköyspor, yarın oynayacağı Halide Edip Adıvarspor maçının hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı ilk antrenman ile başladı. Hazırlıklarını hafta boyunca moralli bir şekilde sürdüren Çerkezköyspor  bugün yapacağı son antrenmanın ardından Halide Edip Adıvarspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak. İstanbul Halide Edip Adıvarspor ile Çerkezköyspor yarın Küçükköy Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

LİDER EVİNDE

Haftaya lider durumda giren Edirnespor Gençlik Kulübü ise evinde son haftaların en formda ekibi Yenibosnaspor’u konuk edecek. Bir önceki hafta şansla Çerkezköyspor deplasmanından üç puan ile dönmesini bilen Edirnespor rakibini de mağlup ederek puan farkını korumaya çalışacak. Yedi haftadır kazanan Yenibosnaspor ise Edirnespor Gençlik Kulübünün yenilmezliğini söndürmek istiyor. Pazar günü Edirne 25 Kasım Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.

 

TEKİRDAĞSPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

Ligde dördüncü sırada yer alan Tekirdağspor evinde Babaeskispor’u konuk edecek. Bir önceki hafta Yenibosnaspor karşısında öne geçmesine rağmen kalan dakikalarda kalesinde goller görerek karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan Tekirdağspor bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak ilk iki iddiasını sürdürmek istiyor. Tekirdağspor ile Babaeskispor Namık Kemal Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak.

 

LÜLEBURGAZSPOR ZORLU VİRAJDA

Ligde orta sıralarda mücadele eden Yeni Çanspor evinde Armutlu Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü İsmail Bodur Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı ise Mert Büyükgiray, Okan Yurt Öven, Tolga Yıldıztepe ve Oğuzhan Uğurlu yönetecek. Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Lüleburgazspor kendi açısından büyük öneme sahip olan karşılaşmada evinde Vefaspor’u konuk edecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise 8 Kasım Stadyumunda oynanacak.

 

İKİ KARŞILAŞMA DAHA VAR

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yalovaspor ise kendi açısından büyük öneme sahip olan karşılaşmada Keşanspor ile karşı karşıya gelecek. Yalova Atatürk Stadyumunda Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmadan Yalovaspor üç puan istiyor. Ligin bir diğer karşılaşmasında ise orta sıralarda kendilerini rahat hisseden Dikilitaşsopr ise Bozcaadaspor 22.hafta karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Çilekli Futbol Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10