Ertem: Yaptığımız hizmetlerden memnunum

3.dönemde de AK Parti'den belediye başkan adayı olan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, önceki akşam Pasha Otel'de saat 18.00'de berberlerle yemekte bir araya geldi.

Çerkezköy 16.03.2014 12:04:00 0
Ertem: Yaptığımız hizmetlerden memnunum

“SORUNLARI GİDERMEYE ÇALIŞTIK”

Yemekte konuşan Ali Ertem, seçim sürecinin devam ettiğini ifade etti. 10 yıldır belediye başkanlığı yaptığını anımsatan Ertem “Beni tanıyorsunuz. Beni en iyi tanıyan sizlersiniz. Çerkezköy esnafına güveniyorum. Sizlerden gelen sorunları çözümlemek için Esnaf Odası Başkanımızla bir araya gelerek sorunları gidermeye çalıştık” dedi. Ertem, 10 yıllık belediye başkanlığı süresince yaptığı çalışmalarla Çerkezköy’ü belli bir yere getirdiğini ifade ederek “Çerkezköy’ün 103 yıllık belediyelik tarihinde ben 13. belediye başkanıyım. Benden önce görev yapan belediye başkanlarımız ve ben yaptığımız çalışmalarla halkımızın daha iyi yaşaması için çalıştık. Yaptığımız çalışmalarla Çerkezköy’ü belli bir yere getirdik. Yaptığımız hizmetlerden memnunum” dedi. Noksanların da olduğunu söyleyen Ertem “Göreve geldiğimizde 40 bin nüfuslu bir Çerkezköy aldık ve bu gün 120 bin nüfusu bir ilçe olduk” dedi.

 

 

 

 

“SİZİN DESTEĞİNİZ GEREKLİ”

Çerkezköy’ü her alanda Türkiye’nin örnek ilçeleri arasına sokacaklarını ve bu yönde projeler hazırladıklarını dile getiren Ertem “Bu süreçte Çerkezköy’ün yapısına uygun bir ekip oluşturduk ve bu beş yıllık süreç içinde daha iyi sosyal projeleri hayata geçireceğiz. Bu nedenle sizlerin desteği gerekli. Biz halkımızın hizmetkarıyız. Çerkezköy’ü Türkiye’nin örnek belediyeleri arasına sokmak istiyoruz” dedi.

 

 

 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Ertem’in berberlere düzenlediği yemeğe, Başkan Ali Ertem, Başkan Yardımcısı Gökhan İnce,AK Parti Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi ve AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Demirtaş,Çerkezköy Esnaf Oadsı Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı ve bu dönem AK Parti Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Adayı Dr. Remzi Garip,AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden Kamil Çetintaş,Mehmet Çelebi, Belediye Meclis üyesi ve Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyesi Hasan İşcan olmak üzere tüm belediye meclisi üyesi adayları, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve  berberler katıldı. 

 

 

 

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10