Çerkezköy'de Ferhat Göçer rüzgarı esti

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer önceki akşam Çerkezköylülerin karşısına çıktı. Kapalı Otopark alanı yanında kurulan alanda düzenlenen konseri binlerce Çerkezköylü izledi.

Çerkezköy 16.03.2014 18:47:00 0
Çerkezköy

HEP BİR AĞIZDAN EŞLİK ETTİLER

Saat 20.00’da sahneye çıkan Ferhat Göçer konserine “götür beni gittiğin yere” şarkısı ile başladı. Sırasıyla “ne olursun güzelim sevsen beni”, “Kalp kalbe karşı derler”, “Islah ıslak”, “Gül ki sevgilim”, “Aldırma gönül” şarkılarını seslendiren Ferhat Göçer’e binlerce Çerkezköylü de hep bir ağızdan eşlik etti. Sevilen şarkısı “Yastayım”ı da seslendiren Ferhat Göçer, sesi ve sahne performansı ile Çerkezköylülere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser, Göçer’in “Bir garip yolcuyum”, “Gidemem”, “Biri bana gelsin”, “Şikayetim var”, “Hatasız kul olmaz”, “Ayrılsak ölürüz biz”, “Beni yak” şarkılarını seslendirmesi ile devam etti.

 

 

 

 

KADINLARIMIZ HAYATIMIZIN DİĞER YARISI

Konserin yarısında sahneye çıkan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, bu konseri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla planladıklarını fakat hava muhalefeti dolayısıyla yapamadıklarını belirterek “Sizlerle ancak bugün beraber olabiliyoruz. 8 Mart’a takılı kalmamak adına tekrar ifade ediyorum. Tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum. Kadınlarımız hayatımızın içinde her zaman var olan ve her zaman var olacak olan unsurdur. Kadınlarımızın en kutsalı analarımız. Tüm analarımızın elinden öpüyorum. Kadınlarımız hayatımızın bir diğer yarısı, ciğerişmizin, ruhumuzun, bedenimizin yarısı. Kadınlarımıza her zaman sadece 8 Mart günü değil 365 günün tamamında saygı duymak, onlara değer vermek ve baştacı yapmak zorundayız” dedi.

 

 

 

 

ERKEKLERDEN SÖZ İSTEDİ

Erkeklerden ellerini kaldırmalarını isteyen Ertem “Ben sizden bir söz isteyeceğim. Bir abiniz bir kardeşiniz olarak. Hayatınızın içinde olan kadınlar şuanda yanınızdaysa şimdi, yanınızda değilse eve gittiğinizde bugüne kadar yapmış oılduğunuz hatalardan dolayı onlardan özür dileyip helallik istemeye söz istiyorum” dedi. Konseri izleyen erkekler de hep bir ağızdan söz verdi.

 

 

 

 

ÇERKEZKÖY’DEN START VERELİM

Çerkezköy’de 81 viyaletten insanın barış ve huzur içinde yaşadığını söyleyen Ertem “Barış ve huzurun en başta başlayacağı yer aile kurumudur. Ailede de kadın erkek huzurunu ve mutluluğunu sağlamak durumundayız. Kadınlarımızın ezilmediği, horlanmadığı dışlanmadığı bir dünya istiyoruz. Öyle bir dünyaya doğru Çerkezköy’de start verelim inşallah” dedi.

 

 

 

 

SİZLER HAYATIN TAMAMISINIZ

Ertem’in konuşmasının ardından Ferhat Göçer’e Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas tarafından çiçek, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından da plaket takdim edildi. Çerkezköy’ün şiir tadında bir gece yaşadığını söyleyen Kafkas, “En kötü gününüz böyle olsun. Kadınlarımız olmasaydı şarkıların anlamı olabilir miydi? Kadınlarımız olmasa sevginin anlamı olabilir miydi? Onun için iyi ki varsınız. Bana göre siz hayatın tamamısınız. Biz de sizinle hayatı tamamlıyoruz” dedi.

 

 

 

 

HEPSİNİN ALNINDAN ÖPÜYORUM

Aynı zamanda doktor olan sanatçı Ferhat Göçer’in şahsında tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı da kutlayan Kafkas “Biz bu ülkede 7 gün 24 saat adam gibi bütün halkımızın hizmetinde olan sağlık çalışanlarımızın hepsinin alnında öpüyorum. Bayramları kutlu olsun. Onlar bizim canımıza can katıyorlar. Özveriyle çalışıyorlar. Onların sayesinde dünyaya sağlıkta Türk modeli diye bir modeli oluşturduk. Ve onların sayesinde artık biz hayata tutunan insanlarımızın mutlu olmasının mücadelesini veriyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

23 NİSAN’DA HİZMETE SUNACAĞIZ

Kafkas, temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılan Çerkezköy Devlet Hastanesi’ni de önümüzdeki yıl 23 Nisan bayramında halkın hizmetine sunacaklarını belirterek “Siz çok güzel şeylere layıksınız. Başkanımız 2 dönemdir size hizmet ediyor. Başkanımızı size, sizi de Allah’a emanet ediyorum” dedi. Bakan Agah Kafkas’ın konuşmasının ardından konserine devam eden sanatçı Ferhat Göçer, “fesupanallah”, “evlerinin önü boyalı direk”, “ah bu hayat çekilmez”, “hayde gidelum” şarkıları ile Çerkezköylüleri coşturdu. Çerkezköy’deki kalabalığı cep telefonu ile görüntüleyen Ferhat Göçer, görüntüyü internete yükleyeceğini söyleyerek Çerkezköylülerin de görüntüyü izlemesini istedi. Ferhat Göçer konseri “dünyaya bir daha gelsem”, “Samanyolu” ve “sürünüyorum” şarkılarının seslendirilmesinin ardından sona erdi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10