Yüceer’in Şarköy çıkarması

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer yerel seçim çalışmaları kapsamında Şarköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Altınok ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Şarköy 19.03.2014 11:44:54 0
Yüceer’in Şarköy çıkarması

 

ESNAFI ZİYARET ETTİ

 

Altınok ile birlikte esnafı ziyaret eden Yüceer kahveci esnafının sorunlarını da dinledi.  CHP Üyesi ve delegesi Ayhan Çam’ı annesinin cenaze töreninde yalnız bırakmayan Yüceer Şarköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Çetin Kirezli’yi de makamında ziyaret etti. Yüceer hastanenin polikliniğinde de incelemelerde bulundu.  Yüceer daha sonra Şarköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçilen Mesut Mutlu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

MİTİNGLE SON BULDU

 

Candan Yüceer daha sonra ilçe örgütü ve Belediye Başkan Adayı Süleyman Altınok ile Eriklice Köyü’ne gitti. Kadınlarla bir araya gelen Yüceer sorunları dinledi karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.  Aşağıkalamış’ta meclis üyeleri tanıtımının ardından sabahın erken saatlerinde başlayan Şarköy programı gece geç saatte Hoşköy’de yapılan mitingle son buldu. Mitingte konuşan Yüceer hiçbir kuvvetin var olan birlik ve beraberliğimizi bozmasına izin vermeyeceklerini ifade ederek “Bizim tek bir hedefimiz var. O da güzel bir ülkede hoşgörü içerisinde kardeşçe yaşamak” dedi. Şarköy programına katılan CHP heyeti son olarak parti üyesi Nazlı Özgenç’in altı oklu doğum günü pastasını kesti.

 

TOPLUMUN HER KESİMİ İLE İRTİBAT KURACAĞIZ

 

Şarköy programını değerlendiren CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer “Yerel seçim çalışmalarımıza her gün bir ilçemizde devam ediyoruz.  30 Mart’a kadar da dur durak bilmeden programlarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Ulaşabildiğimiz kadar çok hemşerimize ulaşacağız. Onlara politikalarımızı projelerimiz yorulmadan bıkmadan usanmadan defalarca anlatacağız; tek tek bütün kapıları çalacağız toplumun her kesimi ile irtibat kuracağız” dedi.  

 

DUR DEMEK BİZİM ELİMİZDE

 

Yüceer yerel seçimin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu ifade ederek “AKP iktidarının yolsuzluk talan rüşvet ve dikta yönetimine hep beraber şahit oluyoruz. Buna dur demek bizim elimizde. CHP çağdaş laik demokratik sosyal hukuk devletinin yargı bağımsızlığının insan haklarını kadın erkek eşitliğinin hoşgörünün huzur ve barış ortamının savunucusudur. İktidarın yolu yerelde iktidar olmaktan geçiyor. O yüzden inanıyoruz ki 30 Mart haklının güçlü olacağı tarih olacak. Kendine değil kentine çalışan bir belediyecilik anlayışı” ile halkçı belediyecilik uygulamalarının yaşamın her alanında yaratacağı eşitlik – özgürlük – kardeşlik duyguları altında önce yerelde sonra genelde Türkiye’yi yeni ve aydınlık bir düzene taşıyacağız. İnsana ve kente hizmet için birlikte düşünüp birlikte üreteceğiz” dedi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10