Roman mahallesinde tehlikeli gerginlik

Çerkezköy’de roman vatandaşların ağırlıklı olarak yaşadığı Bağlık Mahallesi’nde çıkan kavgada üç kişi yaralandı.

Çerkezköy 19.03.2014 14:13:16 0
Roman mahallesinde tehlikeli gerginlik

Çerkezköy Haber- Çerkezköy Bağlık Mahallesi’nde roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bölgede iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. İki gün aralıklarla süren kavgada üç kişi yaralanırken karşı tarafın evine giden yaralı yakınları ise döven grubun evini kundaklamak istedi. Gerginliğin sürdüğü mahallede sıkı güvenlik önlemleri alan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

yle='line-height:1.6em'>DÜN DE DEVAM ETTİ

Roman vatandaşların yaşadığı Bağlık Mahallesi’nde aralarında aylardır husumet bulunan iki grup arasında önceki akşam saat 18.00 sıralarında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olaya karışan İbrahim K. Ercan K. Mehmet K. ve Şaban K.’yi göz altına alırken kavgaya karışan Mustafa K. ise kayıplara karıştı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifade verdikten sonra evine dönen İbrahim K. ve Ercan K’yi sabah saatlerinde evinin önünde gören firari Mustafa K. yanındaki grup ile birlikte İbrahim K.   Ercan K. ve Ayşe K.’yi sopalarla döverek hastanelik etti.

TAŞKINLIK YAPTILAR

Olayda yaralanan İbrahim K. Ayşe K. ve Ercan K. Çerkezköy Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar. Bağlık Mahallesine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken hastane önünde toplanan öfkeli yaralı yakınları zaman zaman taşkınlık yaptı. Olay nedeniyle gün boyu gerginliğin yaşandığı mahallede yaralıların yakınları ve arkadaşları kavgaya karışan karşı grubu tepki gösterdi. Mahallede tansiyonun artması üzerine takviye amaçlı olay yerine çevik kuvvet ekipleri gönderildi.

GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Sabah saatlerinde ellerinde taş ve sopalarla Mustafa K’nin yaşadığı eve yürüyen kalabalık karşısında sıkı güvenlik önlemleri alınırken. yeni bir kavga yaşanmaması için taraflar yatıştırılmaya çalışıldı.  Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Tuncel’de olay yerinde bulunarak güvenliği sağlamaya çalıştı. Olaya karışan Mustafa K.’nin evindeki eşyalar ise olası bir kundaklama ihtimaline karşılık polisler tarafından tedbir amaçlı belediye aracı ile başka bir yere nakledildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10