Akay: Hep birlikte iyi hizmetler yapacağız

30 Mart'ta yapılan seçimlerde belediye başkanlığına seçilen Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ile birlikte basın açıklaması yaptı.

Çerkezköy 1.04.2014 18:29:00 0
Akay: Hep birlikte iyi hizmetler yapacağız

TEŞEKKÜR ETTİ

Dün saat 12.00’da parti binasında düzenlenen basın açıklamasında konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, demokratik kurallar içerisinde seçim sürecinin yaşandığını ifade ederek “Seçim sürecinde yönetim kurulu üyelerimize ve aday adayı olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 7 aday adayı arasından 4 tanesi sandığa gitti.  Sandıktan da Vahap Akay çıktı ve belediye başkanlığını kazandı” dedi.

 

 

 

 

SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ

Seçim sürecinde Vahap Akay’ın ve meclis üyelerinin gecelerini gündüzlerine katarak çalıştıklarını söyleyen Özkan “Alınan sonuç Çerkezköy’e hayırlı olsun. Başkanımız ve meclis üyelerinin uyum içinde Çerkezköy’ün menfaati için çalışacağına inanıyorum. Bu arkadaşları sonuna kadar destekliyorum” dedi.

 

ÖNEMLİ BİR MÜCADELE VERDİK

Çerkezköy Belediye Başkanlığına seçilen Vahap Akay da CHP’nin 8 ay önce başlayan aday adaylığı sürecinden bu zamana kadar sahada etkin bir mücadele verdiğini ifade etti. Bu süreçte yanlarında olan aday adaylarına da teşekkür eden Akay “Biz Çerkezköy’de değişim talebi ile yola çıktık. Hedeflerimizi, ideallerimizi ortaya koymaya çalıştık. Önemli bir mücadele verdik, kendimizi ifade etme süreci yaşadık” dedi.

 

BİZİ İKTİDARA GETİRDİ

Halkın değişim talebini 30 Mart’ta ortaya koyduğunu söyleyen Akay “Biz Çerkezköy’de yaşayan herkesin değişim beklentisini ortaya çıkarmak istediğini gördük. Halk kararını verdi. 20 yıl sonra bizi iktidara getirdi” diye konuştu.

 

OY KULLANAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

CHP oy veren vermeyen herkese, Pazar günü sandık başına giderek oylarını kullandıkları için teşekkür eden Vahap Akay “Büyük bir heyecanla göreve geldik. Çerkezköy’e hep birlikte iyi hizmetler yapacağız. Tekirdağ büyük bir değişimi ortaya koydu. CHP Tekirdağ’da 12-0 yaptı. Bu ilk kez oldu. 12-0 yapmak her babayiğidin harcı değil. Tekirdağ bunu başardı. CHP sokakta kendini iyi ifade etmiş” dedi.

 

SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ

Bundan sonra hedeflerinin herkese hizmet olduğunu dile getiren Vahap Akay “Bize yüklenen sorumluluğumuzun farkındayız. Çerkezköy’deki herkes bu değişime ortak olacak. Biz ‘herkesin belediye başkanı olacağız’ diye yola çıktık. Koltuğa oturduğumuzda yepyeni bir Çerkezköy hedefi ile yola çıkacağız. Sorumluluğumuzun gereğini hep birlikte yönetim anlayışı ile ortaya koyacağız” dedi.

 

BİR İTİRAZ OLDU

Açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İlçe Başkanı Saim Özkan “Seçim sonuçlarına bir itiraz var. Demokratik ortamda bir seçim oldu. Sonuçlar çok net. Neye istinaden itirazda bulunulduğunu bilmiyoruz. İlçe Seçim Kurulunun değerlendirmesinin ardından biz de gerekeni yapacağız” dedi. Büyükşehir’e AK Parti’ye daha çok oy çıkması konusunu değerlendiren Vahap Akay da “Bizim adayımız 9 Şubat’ta belirlendi. Adayımız 41 günde Tekirdağ’da 257 köy ve 11 ilçede çalışmaya çalıştı. Bu kadar kısa sürede bu kadar alanın taranması kolay değil. Önceki seçimlere göre önemli bir oy aldık. Vatandaş takdirini böyle göstermiş” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10