Dalgıç'tan TSO'ya veda ziyareti

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özen, Belediye Meclis Üyeleri Eyüp Yiğiter, Orhan Çebi ve Ercan Kısa ile beraber Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasına veda

Tekirdağ 2.04.2014 10:59:00 0
Dalgıç

UYUMLU 5 YILI GERİDE BIRAKTIK

Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu toplantı odasında gerçekleşen ziyarete Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Koçaş, Cihan Çömez, Galip Öge ve Göksel Karaevli katıldı. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşen Başkan Dalgıç, “Tekirdağ’ın sorunlarını ve çözümlerini en iyi bilen, bu konuda şehrin menfaatlerini ve gelişimi için gayretli çalışmalar yürüten Tekirdağ TSO yöneticileri ile uyumlu 5 yılı geride bıraktık. Bundan sonraki yöneticilere de tavsiyem Tekirdağ TSO yöneticileri ile birlikte diyalog halinde olmalarıdır” dedi.

 

SORUN VE PROBLEM YAŞAMADIK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Günay, “Belediye Başkanı Adem Bey ve ekibi ile 5 yılı birlikte geçirdik. Belediyemizle sorun ve problem yaşamadık. Her zaman birlikte olma, birlikte hareket etme uyumu gösterdik ve birçok başarılı projeye imza atıldı. Kurumumuzun ve üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda belediyemizin kapısını ne zaman çaldıysak bizlere olumlu bakış açısı sergilediniz ve yardımcı oldunuz” diyerek Dalgıç’a bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

 

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10