Korkmaz: ihanete uğradım

Çerkezköy 3.04.2014 11:13:00 0
Korkmaz: ihanete uğradım

2 dönem Kızılpınar’da Belediye Başkanlığı yapan, Kızılpınar’ın mahalle statüsüne dönüştürülmesi ile birlikte 30 Mart yerel seçimlerine Büyük Birlik Partisi’nin Çerkezköy Belediye Başkanı olarak katılan Faruk Korkmaz, seçimlerin ardından değerlendirme yaptı.

“BIRAKTIĞIM ESERLERLE GURUR DUYACAĞIM”

Seçimler öncesi oldukça iddialı konuşan fakat seçimlerde 2 bin 710 oy alan Korkmaz, seçimlerin ülkeye ve millete hayırlı olmasını temenni etti. 10 yıllık görevi esnasında yapmış olduğu hizmetler ve bıraktığı eserlerle her zaman gurur duyacağını söyleyen Korkmaz “Ve bu hizmetlerde ve bırakmış olduğum eserlerden başka Meclis üyelerime ve Belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. Gerçekten hepsinin çok emeği var. Kızılpınar halkıma göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı da çok teşekkür ediyorum. Görev yaptığım esnada halkımla olan diyaloglar ve bana göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HELALLİK İSTEDİ

Korkmaz, Kızılpınar halkına da hakkını helal ettiğini dile getirerek “Görevim esnasında kırmış olduğum personelim dahil tüm Kızılpınar halkımdan özür diliyor ve haklarını helal etmesini istiyorum. Seçim esnasında başta Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turan Demircan olmak üzere tüm teşkilat mensuplarının bana göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür ediyorum. Ayrıca benimle birlikte meydanlarda seçim çalışmaları yapan Meclis üyelerime ve eşlerine, eşim ve çocuklarıma ve yine benimle birlikte gece gündüz seçim çalışması yapan tüm akraba ve dostlarıma çok teşekkür eder ve haklarını bana helal etmelerini istiyorum. Benim hakkım onlara geçtiyse ben de hakkımı helal ediyorum” dedi.

“ALLAH’A HAVALE ETTİM”

Kendisiyle beraber çalışır görünüp de kendisini aldatmaya çalışanları da Allah'a havale ettiğini söyleyen Korkmaz “Onlara da hakkımı helal etmiyorum. Mahşer günü ellerim yakalarında olacaktır. Söz verip sözünde durmayanları da kınıyorum. Onları Allah'a havale ediyorum. Seçim bir yarıştır. Alınır veya kaybedilir. Ama önemli olan dürüst ve ilkeli olmaktır. Yanındaki dava arkadaşına ihanet edenlere yazıklar olsun. Hayatım boyunca hiç kimseye ihanet etmedim. Ama ihanete uğradım” dedi.

“CHP’NİN SEÇİMİ ALMASINI BEKLEMİYORDUM”

Seçimin AK PArti ve CHP arasında geçmesinin kendisini şaşırttığını dile getiren Korkmaz “Fakat CHP'nin seçimi almasını beklemiyordum. AK Parti'nin o kadar çalışması ve hergün bir bakan getirmeleri ve halkın üzerinde yapmış oldukları baskılara rağmen yine de seçim kaybetmelerine hayret ettim” dedi. AK Parti’nin hiçbir oyunu alamadığını söyleyen Korkmaz “Bana verilen oylar sadece eş ve dostlarımdan dolayıdır. Seçim kaybetmeler de kendilerine dönüp sorsunlar. Acaba nerede hata yapıldı diye kendilerine hesap sorsunlar” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Korkmaz, “Seçim esnasında bana yapılan iftiralar karalamalar, mal varlığımla ilgili söylenen o acımasız ve aslı astarı olmayan sözlerden dolayı da o arkadaşları Allah'a havale ediyorum. Hakkımı onlara helal etmiyorum. Sonuç olarak tekrar görevim boyunca bana gösterdikleri ilgi ve alakadan Valimiz, Kaymakamımız daire amirlerine ve sivil toplum örgütlerine, başkanlarına ve tüm Çerkezköy ve Kızılpınar halkına ve bizimle beraber gece gündüz demeden doğru haber yapmak için mücadele eden basın mensuplarına ve emniyet güçlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10