Özgül: Bize verilen oylara sahip çıkacağız

2014 yerel seçimlerine Saray MHP Belediye Başkan adayı olarak katılan seçimlerde 9 bin 602 oy alarak ikinci olan Hakan Özgül, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Saray 4.04.2014 18:41:00 0
Özgül: Bize verilen oylara sahip çıkacağız

OY PATLAMASI OLDU

Seçim sürecinde MHP ekibi olarak çok çalıştıklarını söyleyen Özgül, “Biz Saray’a ve Saray halkına çok daha iyi hizmetleri gerçekleştirdiğimize inandığımız için yola çıkmıştık. Ancak halkımızın büyük bir çoğunluğunun yine CHP adayı Nazmi Çoban'dan yana tercihini yapması neticesinde seçimde ikinci parti olarak çıktık” dedi. Zor bir seçim geçirdiklerini söyleyen Özgül, her gittikleri yerde büyük ilgiyle karşılaşılandıklarını söyledi. Seçim günü sandıklar açılırken açık ara seçimi önde götürdüklerini söyleyen Özgül “Son açılan sandıklarda rakibimiz olan CHP adayı Çoban’a oyların biraz daha fazla çıkması ve bizim önümüze geçmesi sonucunda seçimi kazanan o oldu. Buna rağmen Saray tarihinde bu güne kadar yapılan seçimlerde elde edilemeyen bir oy patlamasını benim adaylığımda yapan partimiz MHP rekor sayılacak bir oy almış olması bizleri önümüzdeki seçimler için çok daha umutlandırdı” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Kendilerine oy veren, vermeyen herkese teşekkür eden Özgül “Seçilmesek de bize verilen oylara sahip çıkacağız. Bundan böyle de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz her zaman halkımızın yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz. Bir öncekinden daha da artarak sürdüreceğimiz çalışmalarımız bizleri gelecek seçimlerde daha başarılı kılacaktır” dedi.

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10