Artık herkesin başkanıyım

10 yıldır Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ali Ertem'den önceki gün belediyenin mührünü devralan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay için dün saat 11.00'da b

Çerkezköy 8.04.2014 15:22:00 0
Artık herkesin başkanıyım

ÖNEMLİ BİR MÜCADELENİN SONUÇ GÜNÜYDÜ

Binlerce kişinin katıldığı tören boyunca 10. Yıl Marşı çalındı. Törende konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 30 Mart seçimlerinin herkes için önemli olduğunu ifade ederek “30 Mart, Çerkezköy için önemli bir mücadelenin sonuç günüydü. Herkese verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Özellikle kadınlara ayrıca teşekkür eden Başkan Akay, “Herkes adına önemli ve güzel bir seçim geçirdik. Bu süreçte görev yapan basın mensuplarına ve güvenlik güçlerine de teşekkür ediyorum” dedi.

CHP ROZETİNİ KALBİME GÖMÜYORUM

Daha güzel bir Çerkezköy için çalıştıklarını dile getiren Akay “Herkesin belediye başkanı olacağız dedik. O gün geldi. Ben, üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum CHP rozetini çıkarıp kalbime gömüyorum. 30 Mart’ta oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Hiçbir ayrım gözetmeden herkese hizmet etmek için bu yola çıktıklarını dile getiren Akay, “Sorumluluğumuzun farkındayız. Görevimizin gereğini sonuna kadar yerine getireceğiz. Aklımız, heyecanımız, hüznümüz, coşkumuz Çerkezköy olacak. Belediye, sizlerin yanıbaşınızda olacak” dedi.

ÇERKEZKÖY’Ü GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Bu zamana kadar belediyede görev yapan tüm çalışanlara, Ali Ertem başta olmak üzere tüm eski belediye başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Akay “Vefat edenleri rahmetle anıyorum. Eski belediye başkanlarımızdan Hikmet Uğraş’ı da şükranla ve minnetle anıyorum” diye konuştu. Bugünden sonra Kızılpınar ve Veliköy ile büyüyen Çerkezköy ve büyükşehir için çalışacaklarını dile getiren Akay “Çerkezköy’ü büyütmek ve güzelleştirmek için çalışacağız. Bunu da sizlerle birlikte yapacağız” dedi.

ARTIK ÇERKEZKÖY BÜYÜK ÇERKEZKÖY OLDU

Törende konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de “Artık Tekirdağ büyükşehir, Çerkezköy de büyük Çerkezköy oldu. Halkımız artık Çerkezköy’de değişimin, Vahap Akay’ın ve CHP’nin zamanı geldi dedi. Destekleriyle Vahap Akay ve ekibini yönetime getirdiler. Çerkezköy, Veliköy ve Kızılpınar halkına, 30 Mart’ta verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YOL HARİTASI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLACAK

Bunun bir hizmet yarışı olduğunu söyleyen Köprülü “Bu yarışta tek kıstasımız var. O da sadece ve sadece vatandaş olmaktır. Başka bir kıstasımız yok. Çerkezköy kimliğinde buluşmuş insanlar vatandaş kimliğinde Çerkezköy’de ve Tekirdağ Büyükşehir’de hizmet alacak. Başkanımız Vahap Akay mutlaka halkı kucaklayacak. Ama onun mutlak suretle yol haritası olacak. O yol haritası da demokrasi, hukuk devleti, özgürlük, eşitlik ve Mustafa Kemal Atatürk olacak. Başkanımızı ve Çerkezköy’ü kutluyorum” dedi.

TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Konuşmaların ardından dua eşliğinde kurban kesilirken, kurban kesiminin ardından da Vahap Akay, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan ile birlikte makamında tebrikleri kabul etti.

KATILIM YOĞUN OLDU

Törene CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Neci Tepe, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları, Saray ve Tekirdağ CHP’li belediye meclis üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanları Metin Dönmez, Kadir Bağcı ve Tahsin Çipli, 2009 seçimlerinde DSP’den Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Halil İbrahim Erkan, Vahap Akay’ın Muğla’da 2 dönem belediye başkanlığı yapan kayınpederi Orhan Çakır, mahalle muhtarları, Kapaklı Belediye Eski Başkanı Şemsettin Dubaz, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Türk hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, 2014 seçimlerinde CHP’den Tekirdağ Büyükşehir belediye başkan aday adayı olan Şerafetdin Terzi, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Vahap Akay'ın ailesi, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye personelleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10