Kutlu Doğum Haftası etkinliklerle kutlanacak

Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna dün imam İlhan İlke, İstişare kurulu Proje ekibi üyelerinden Gülnur Kocaçınar, Zahide Öztürk ve Mustafa Seçkin ile birlikte Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar

Çerkezköy 10.04.2014 21:13:00 0
Kutlu Doğum Haftası etkinliklerle kutlanacak

STK’LARI ZİYARET ETTİLER

Müftü ve beraberindekiler ilk olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek oda başkanı Ali Bozdağ ile görüştü. Tuna ve beraberindekiler daha sonra Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek Oda Başkanı Yaşar Kuş, Başkan Vekili Hakan Fıçıcı ve Başkan Yardımcısı Yaşar Balkan ile görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar Kuş, “16 yıldır başkanlığını yaptığım Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ilk kez bir ilçe müftüsü ziyaret ediyor” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİ PEKİŞTİRECEK

Müftülüğün çalışmalarını takdir ettiğini söyleyen Kuş “Çok güzel adımlar atarak insanlara güzel mesajlar veriyorsunuz. İnsanlarımızın maneviyatını yükseltmedeki çabalarınızı çok olumlu karşılıyoruz. Bu yöndeki çalışmalar birlik ve beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daha da pekiştirecek” dedi. Kuş, Müftülüğün çalışmalarını desteklediklerini söyledi. Ziyarette konuşan Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna da Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine davet etmek için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

ETKİNLİKLERLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin bu yıl daha yaygın bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak için programlar hazırladıklarını söyleyen Tuna “Etkinlikler 15 Nisan’da Osmanlı Camii önünde Mehteran gösterileriyle başlayacak. Program kapsamında hafta boyunca bir dizi konferanslar verilecek. 18 Nisan’da da Lemar Düğün Salonu’nda çok geniş katılımlı bir konferansımız olacak ve konferans sonunda da etkinlikler kapsamında yapılan yarışmalarda derece alanlara ödül töreni gerçekleştirilecek” dedi.

KATILMANIZ BİZE GÜÇ VERECEK

Oluşturdukları İstişare Kurulu ile manevi duyguların ve birlik beraberliğin daha da pekişmesini sağlamak için çalışmalar başlattıklarını söyleyen Tuna “Sizlerin de bu konudaki önerileriniz bizlere rehber olacak. İstişare Kurulu çalışmalarımızda sizlerin de bizimle birlikte çalışmalara katılmanız bizlere güç verecek” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10