Kapaklı Tapu Sicil Müdürlüğü faaliyete başladı

Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, Başkan yardımcıları Kemal Özel, Yaşar Aygün ve yönetim kurulu üyesi Nihat Macit ile birlikte önceki gün Çerkezköy İlçe Tapu Sicil

Çerkezköy 11.04.2014 16:48:00 0
Kapaklı Tapu Sicil Müdürlüğü faaliyete başladı

GÖREVE BAŞLADI

Ziyarette konuşan Kapaklı Tapu Sicil Müdürü Gülsüm Kip, Çaycuma ilçe Tapu Sicil Müdürlüğü’nden Kapaklı’ya atandığını belirterek “Türkiye’nin birçok ilçesinde görev yaptım. Trakya’daki ilk görev yerim Kapaklı oldu. Kapaklı’da henüz bir yer bulanamaması nedeniyle 1 Nisan tarihinde itibaren Çerkezköy İlçe Tapu Sicil Müdürlüğü hizmet binasının bir bölümünde hizmet vermeye başladık” dedi.

PERSONEL TAKVİYESİ TALEP ETTİK

Çerkezköy İlçe Tapu Sicil Müdürlüğü bünyesinden kendilerine 11 personel verildiğini dile getiren Kip “Personellerimizle geçici olarak Çerkezköy’de hizmet veriyoruz. İş yoğunluğumuz nedeniyle aksaklık yaşanmaması için Bölge Müdürlüğümüzden personel takviyesi talep ettik” dedi.

KOLAYLIKLAR DİLİYORUZ

Ziyarette konuşan Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz de “Kapaklı’nın ilçe statüsüne kavuştuğu Büyükşehir Yasası ile birlikte Kapaklı Kurucu Kaymakamı atandı. Diğer kamu kuruluşları da oluşuyor. Kapaklı İlçe Tapu Sicil Müdürlüğü’nün hizmete girmesi ile birlikte Kapaklı halkının bu yöndeki hizmet alımlarında büyük kolaylık sağlanacak” dedi. Gülsüm Kip’in Kapaklı’da özverili ve titiz bir şekilde çalışacağına inandığını ifade eden Karagöz, Kip’e yeni görevinde başarılar diledi. Kapaklı’da tapu işlemlerinin yoğun olduğunu dile getiren Karagöz “Sizlere kolaylıklar diliyoruz. Siz tecrübeli bir tapu müdürü olmanız nedeniyle Kapaklı’daki iş yoğunluğunun da üstesinden geleceğinize inanıyoruz” diye konuştu.

KAPAKLI İÇİN BİR ONUR

Kamu kurumlarında bayanların son yıllarda önemli görevler üstlendiğini ve önemli başarılar elde ettiğini söyleyen Karagöz, günümüzde bayanların önemli yerlerde ve görevlerde bulunmalarının gurur verici olduğunu belirtti. Karagöz, “Özellikle yeni ilçe olan Kapaklı kaymakamının bayan oluşu ve sizin gibi Nüfus Müdürünün de bayan oluşu gerçekten Kapaklı için bir onurdur” dedi.     

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10