Akay'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

30 Mart'ta yapılan seçimlerde Çerkezköy Belediye Başkanlığına seçilen ve yeni görevine başlayan Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Çerkezköy 11.04.2014 16:51:00 0
Akay

ETKİNLİKLERE DAVET ETTİ

Vahap Akay dün de sırasıyla Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel’i ağırladı. Saat 10.30’da müftülük personellerinden İmam İlhan İlke ve İstişare Kurulu Proje Ekibinden Gülnur Kocaçınar, Zahide Öztürk, Mustafa Seçkin ile birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, 30 Mart Mahalli İdareler Seçiminde CHP’den Belediye Başkanlığını kazanan Vahap Akay’ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Başkan Akay’ı 15 Nisan’da başlayacak ‘Kutlu Doğum’ haftası etkinliklerine de davet eden Tuna “Yapacağınız çalışmaların Çerkezköy’e hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

İYİ İLİŞKİLERİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

Çerkezköy’de göreve başladığı günden bu yana Belediye eski Başkanı Ali Ertem ile müftülük olarak iyi ilişkiler içinde olduklarını söyleyen Tuna, “İlişkilerimizi bundan sonra da sizinle aynı şekilde devam ettirmek istiyoruz. Vereceğiniz desteklerle ilçe halkımızın manevi değerlerini daha yüksek noktaya çıkaracağımıza inanıyoruz. Yapacağınız katkı ve desteklere şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.  Müftü Tuna ‘Kutlu Doğum’ haftası etkinlikleri ile ilgili de Başkan Vahap Akay’ı bilgilendirdi.

TÜM ETKİNLİKLERİNİZE DESTEK VERECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da belediye olarak her zaman kamu kurum ve kuruluşlarının yanında olacaklarını belirtti. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da belediyenin müftülüğün yanında olacağını söyleyen Akay “İlçemizde göreve geldiğiniz günden beri yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyor ve çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum. Bugüne kadar ilçemizde görev yapan Müftüler belirli yerler dışında hiçbir yeri ziyaret etmemişti. Ancak siz göreve geldikten sonra kapısını çalmadığınız ve ziyaret etmediğiniz kamu kuruluşu ve sivil toplum kuruluşu bırakmadınız” dedi. Akay, müftülüğün gerçekleştireceği tüm etkinliklere destek vereceklerini söyledi.

KÜLTÜR MERKEZİ YAPACAĞIZ

Çerkezköy’de sosyal etkinliklerin yapılmasını sağlayacak belli bir kalabalığa hitap edecek kapalı mekanın olmadığını, olanların da kapasitesinin en fazla 500 kişilik olduğunu dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “İlçemiz bir sanayi kenti olması nedeniyle artan nüfus ile birlikte mevcut yerlerimizin sosyal etkinliklerde fazla insana cevap vermiyor” dedi. Sosyal etkinliklerin geniş kitlelere cevap verecek şekilde gerçekleşmesi için ilçeye kısa zamanda bir ‘Kültür Merkezi’ yapacaklarını söyleyen Akay “Yapacağımız kültür merkezinde sosyal etkinliklerin yanı sırsa geniş katılımlı sempozyumlar ve kültür etkinliklerimizi rahatlıkla yapacağız” dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YERİNE GETİRECEĞİZ

Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine katılmaktan da memnuniyet duyacağını söyleyen Akay “Belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Müftülük olarak oluşturduğunuz İstişare Kurulu gerçekten iyi olmuş. İstişare kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirilecek çalışmalarında ilçemiz halkının maneviyatının yükselmesinde büyük rol oynayacağına inanıyorum” dedi.

KAYMAKAM KUBİLAY DA ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Konuklarını kapıda karşılayan Vahap Akay, ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getirdi. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından Vahap Akay, konuklarını kapıya kadar uğurladı.

SAMSUNLULARDAN BAŞKAN AKAY’A ZİYARET

Vahap Akay, saat 11.45’te de Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticilerini ağırladı. Dernek Başkan Vekili İbrahim Ünsal, Vahap Akay’a görevinde başarılar dileyerek “Yoğun bir seçim süreci yaşadınız. Çerkezköy Belediye Başkanlığına seçildiniz. Sizlere görevinizde başarılar diliyorum” derken,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vahap Akay da “Çerkezköy’e beş yıllık süre zarfından en güzel hizmeti yapacağız” dedi.

ÇERKEZKÖY ADINA HAYIRLI OLSUN

Saat 12.15’te de 30 Mart Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olan Koray Önsel, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon ve İlçe teşkilatı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Koray Önsel, “Yerel seçimlerin Çerkezköy adına hayırlı olmasını diliyorum. İyi bir dönem ve süreç oldu. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yapacağınız çalışmalarda katkıda bulunabiliriz. Siz büyük bir mücadele içinden geldiniz. Zorlu yollardan geçtiniz” dedi.

GENÇLİK RUHU VARDI

Tekirdağ’da 30 Mart yerel seçimlerinde gençlik ruhu olduğunu ifade eden Akay “Halkımızın gençliğe karşı beklentileri büyük” diye konuştu. Ziyaretten ötürü partililere teşekkür eden Akay “Zorlu bir süreçten geçtik. Çıkan sonuç herkese hayırlı olur. Yükümüz gerçekten çok ağırdır. Veliköy ve Kızılpınar da ilçemize bağlandı. Veliköy ve Kızılpınar’ın personelinin geçiş süreci var. İktidar ve muhalefet ile birlikte güzel bir beş yıl geçirmek istiyoruz. Çerkezköy için güzel çalışmalar yapıp, üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmak istiyoruz” diye konuştu. Akay, Çerkezköy’de 30 Mart seçimlerinin sıkıntısız geçtiğini ifade ederek “30 Mart’a kadar bütün partilerimiz siyasetin gereklerini yerine getirdiler. İlçemizde seçimler gayet sorunsuz ve olaysız bir şekilde tamamlandı. Bunun bütün il ve ilçelere de örnek olması gerekiyor” dedi. Akay, parti rozetini çıkardığını ve herkese hizmet edeceğini söyledi. AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Alaettin Demirbağ da dün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber / Faik Onur KAYA – Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10