Kaymakam Kubilay başarılı sporcuları ağırladı

Tekirdağ İl Genelinde yapılan Güreş, Atletizm ve Masa tenisi müsabakalarında derece elde eden Mevlana Ortaokulu sporcuları Kaymakam Metin Kubilay'ı makamında ziyaret etti.

11.04.2014 20:15:00 0
Kaymakam Kubilay başarılı sporcuları ağırladı

MAKAMINDA AĞIRLADI

Çerkezköy İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal İle birlikte Mevlana Ortaokulu Müdürü Mehmet Erçin’ i Müdür Yardımcısı Emrah Yıldırım’ı Beden Eğitimi Öğretmenleri Timur Özçevikman ve Nevzat Doğan ile birlikte Tekirdağ il genelinde dereceye giren Mevlana Ortaokulu Öğrencilerini önceki gün makamında ağırladı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Mevlana Ortaokulu Okul İdaresini, Beden Eğitimi Öğretmenlerini ve başarı gösteren öğrencileri  tebrik eden Kaymakam  Metin Kubilay, “Spor müsabakalarını önemsiyoruz.  gençlerin sporla uğraşmalarını istiyoruz. Spor centilmenliktir. Maddi ve manevi gelişiminiz için spor önemlidir. Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil ettiğiniz için sizlere ve öğretmenlerinize teşekkür ediyorum” dedi. Kaymakam Kubilay,Tekirdağ İl genelinde dereceye giren öğrencilerin bölge elemelerine katılacağını ve oradan da başarı beklediğini söyledi.

“GURUR DUYUYORUZ”

Tekirdağ İl genelinde başarı elde eden sporcuları ile gurur duyduğunu kaydeden Mevlana Ortaokulu Müdürü Mehmet Erçin “ Güreş müsabakalarında Ahmet Kalık 32 kiloda Tekirdağ birincisi, Atakan Aküzüm 32 kiloda ikinci, Yusuf Tekdemir 35 kiloda il ikincisi, Salper Taşdemir 59 kiloda ikinci, Osman Yılmaz 42 kiloda ikinci, Ahmet Adıgüzel 35 kiloda üçüncü, Erman Ergün ise 39 kiloda üçüncü oldu. Atletizm müsabakalarına ise Yıldız kız ve erkeklerde mücadele ettik. Harun Güner 2 bin metrede Tekirdağ birincisi yine Harun Güner 800 metrede Tekirdağ birincisi oldu. Ahmet Günalan Gülle atmada Tekirdağ ikincisi, Arzu Kulaksızoğlu gülle atmada ikinci, Arif Tahir Koçer Yüksek atlamada Tekirdağ üçüncüsü, Harun Güner, Arif Tahir Koçer, Doğukan Kalali ve Erdem Alagözoğlu ise 4x100 metrede Tekirdağ üçüncüsü oldu. Masa Tenisinde ise Yıldız Kızlarda Güşah Alkan, Burcu Buldu ve Esra Yeğin’den oluşan takımımız il üçüncüsü oldu” dedi.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10